Stubb Linnan juhlista: Järjestämme etkot Kesärannassa

Urheilun nimeen vannova Alexander Stubb kertoo itsenäisyyspäivän olevan pääministerille työntäyteinen, mutta juhlava päivä.

- Aamulla teen pienen lenkin ja herättelen itseäni. Tämä on se aika vuodesta, kun on hyvä käydä ulkona vähän liikkumassa, muistuttaa Alexander Stubb.

Työtehtävät alkavat osallistumisella itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen, jonka jälkeen on vuorossa pääministerin edustuslounas.  Ennen vuoden seuratuinta juhlavastaanottoa, käy pääministeri vielä kotona. Itsenäisyyspäivän vastaanotolle pukeutuminen ei aiheuta Stubbille päänvaivaa.

 - Minulla ei ole hirveitä vaikeuksia valita päälle pantavaa itsenäisyyspäivän juhliin. Frakki päälle ja kunniamerkit kaulaan ja menoksi, kertoo Stubb MTV.fi:n haastattelussa.

Pääministeri on kättelyvuorossa vasta puoli yhdeksältä illalla. Juhlatamineissa ehditään virittäytyä tunnelmaan ennen itsenäisyyspäivän vastaanotolle lähtemistä.

- Meillä on Kesärannassa etkot. Ennen meillä oli tapana syödä juhlien jälkeen, mutta nyt vanhemmiten uni on niin tärkeää, että nyt naukkaillaan ruokaa ennen varsinaista juhlaa, toteaa Stubb.

Stubb vierailee Hjalliksen showssa MTV3- kanavalla perjantaina 14.11. kello 21.30.

Lue myös:

    Uusimmat