Starbucksin salainen menu: Kahvia ja teetä myös kuplajuomana

Starbucks-ketju on tuonut pienimuotoisesti markkinoille hiilihappojuomia – mehujen ja limonadien lisäksi asiakkaiden on ollut mahdollista saada myös kahvia ja teetä kuplivana versiona.

Hiilihappojuomia on testattu vuoden 2013 aikana ketjun Japanin, Singaporen, Atlantan ja Austinin pisteissä. Hiljaisessa kokeilussa Starbucks on tarjoillut käsintehtyjä inkivääri-, sitruuna- ja root beer -limonadeja valikoiduissa liikkeissä. Lisäksi asiakkaat ovat voineet pyytää hiilihapollisia versioita myös muista juomista, kuten kahvista ja teestä, vaikka näitä vaihtoehtoja ei ole mainostettukaan. Ketjun mukaan oleellista on, että kuplajuomia saa baristan tekemänä paikanpäältä – eikä ainoastaan valmispakattuina vaihtoehtoina.

Starbucks on ollut kokeiluun tyytyväinen, ja se aikoo rekisteröidä tavaramerkin ”Fizzio” hiilihappojuomilleen. Tämä saattaa tarkoittaa kokonaan uutta juomalinjaa – tai ainakin kuplivien versioiden lisäämistä valikoimaan.

– Hiilihappojuomat ovat meille uusi kategoria, ja erittäin merkittävä mahdollisuus, toimitusjohtaja Howard Schultz on kommentoinut sijoittajille laajentumisaikeita.

Starbucksin on uutisoitu tavoittelevan kasvua myös laadukkaiden mehujen ja teen avulla.

Lähteet: nbcnews.comja qz.com

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja