Mainos

SSS: Salossa surmattu nainen yritettiin tappaa jo aiemmin – vammautui silmittömän väkivallan johdosta

0:14

Salon raa’aksi kuvaillun henkirikoksen uhri yritettiin tappaa jo kaksi vuotta sitten. Asiasta uutisoi Salon Seudun Sanomat.

Lehden mukaan kolmekymppinen nainen joutui tuolloin tuntikausia jatkuneen silmittömän väkivallan uhriksi muutamasta muuntohuumegrammasta alkaneen tilanteen vuoksi.

Lehden mukaan tekijä tuomittiin muun muassa tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä yli kuuden vuoden vankeusrangaistukseen.

Tilanteessa vakavasti loukkaantunut nainen joutui tapauksen jälkeen pyörätuoliin.

Ruumis löydettiin asunnosta mekkaloinnin jälkeen

Liikuntarajoitteinen nainen löydettiin kuolleena salolaisesta kerrostaloasunnosta noin viikko sitten. Ruumiin löysi poliisipartio, joka oli hälytetty paikalle mekkaloinnin vuoksi.

Poliisi epäilee, että nainen on joutunut henkirikoksen uhriksi. Poliisi ei ole kertonut tapauksen yksityiskohdista tarkasti, mutta on paljastanut, että epäilty murha-ase on astalo.

Astalo voi tarkoittaa käytännössä mitä tahansa lyömiseen soveltuvaa esinettä, jota ei kuitenkaan ole aseeksi valmistettu.

Tapauksen tutkinnanjohtaja on myös kuvaillut tekotapaa erityisen julmaksi. Tapausta tutkitaan murhana.

Toinen epäilty vasta 15-vuotias

Henkirikoksesta epäiltyinä on vangittu parikymppinen mies ja 15-vuotias tyttö. Tiedossa ei ole, että henkilöt liittyisivät aiempaan tapaukseen, jossa uhri yritettiin tappaa.

Sen sijaan epäillyistä ainakin miehellä on rikostaustaa liittyen esimerkiksi näpistyksiin ja laittomaan uhkaukseen. Tietoa osallisuudesta vakavampiin rikoksiin ei ole.

Poliisi ei ole kommentoinut sitä, tunsivatko tapahtumaan osalliset henkilöt toisensa entuudestaan. Myös epäillyn henkirikoksen mahdollinen motiivi on hämärän peitossa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja