Mainos

SS: Itsensä kadonneeksi ilmoittanut löytyi kuolleena

Pohjois-Savossa itsensä eksyneeksi ilmoittanut mies on löytynyt kuolleena. Mies löytyi Suonenjoen ja Vesannon välissä sijaitsevan Kerkonkosken läheisyydestä maalaistalon pihamaalta. Poliisi tutkii tapahtumaa mahdollisena heitteillepano-, sekä kuolemantuottamusrikoksena.

Poliisi on saanut tutkinnassaan selville, että vuonna 1944 syntynyt vesantolaismies oli kuulunut viiden hengen autoseurueeseen. Mies oli riitaantunut muun seurueen kanssa noin yhden aikaan ja jäänyt pois autosta Kerkonkoskella. Kello kahden jälkeen mies soitti hätäkeskukseen ja kertoi, ettei tiedä sijaintiaan.

Poliisi epäilee, että mies pantiin ulos autosta vähissä vaatteissa noin 25 asteen pakkaseen.

Eksynyttä etsittiin poliisipartioiden, pelastuslaitoksen, sairaankuljetuksen sekä yksityisten henkilöiden voimin. Etsinnässä käytettiin apuna myös kadonneen henkilön matkapuhelimen hätäpaikannusta useaan otteeseen, tuloksetta. Puolenpäivän aikaan erään maatilan väki palasi kotiinsa ja löysi pihalta kuolleen miehen.

Poliisi ei ole ottanut yhtään epäiltyä toistaiseksi kiinni rikoksesta. Savon Sanomien tietojen mukaan alkoholilla on osuutta tapahtuneeseen.

Miehen löytymisestä kirjoitti ensin Savon Sanomat.

(MTV3 - STT)

Lue myös Savon Sanomat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.