Mainos

Spekulaatiot käyvät kiivaina Forssassa: Kuka voitti jättipotin?

Forssassa ja Kiimingissä on katsastettu tänä aamuna tavallista tarkemmin se, kuka työtovereista ei ole ilmaantunut työpaikalle ja miten leveä hymy naamalla päivä on itse kullakin lähtenyt liikkeelle.

Loton eilinen ennätyspotti, 12 miljoonaa euroa, jaettiin kahden pelaajan kesken. Täysosumaan osuneet kupongit pelattiin Forssan K-citymarketissa ja Kiimingissä nettipelinä. Molemmat seitsemän numeroa oikein veikanneet voittivat kuusi miljoonaa euroa.

Ainakin yksi forssalainen voidaan lukea tämän potin puolesta pois laskuista - tai hän ei ainakaan tunnusta voittaneensa.

– Juuri tuossa puhuttiin työkavereiden kanssa, että kuinka voikin olla mahdollista, että jättipotti osuu taas Forssaan - mutta minun kohdalleni se ei tälläkään kertaa valitettavasti napsahtanut, Forssan matkailusihteeri Mari Noromies nauraa.

Myös kaikki Noromiehen työkaverit ovat hänen laskelmiensa mukaan saapuneet töihin.

– Meillä on täällä kehittämiskeskuksen tiloissa monta yritystä ja yrittäjää ja maanantaina kello 8.30 meillä kokoontuu nelisenkymmentä ihmistä aamukahville, ja kyllä me tänään tarkasti katsoimme, puuttuuko joku joukosta. Mutta eipä puuttunut eikä kenenkään ollut edes niin suurta hymyä huulilla, että olisimme voineet arvata siitä jotain.

Forssassa jättipotti oli jo toinen lähes vuoden aikana. Loton suurin yhdelle kupongille osunut voittosumma jaettiin viime vuoden keväällä.

Epätodennäköisen hyvä tuuri on herättänyt matkailupiireissä monenlaisia suunnitelmia.

– Me olemme kovasti ihmetelleet, mikä taika täällä Forssassa oikein on, kun voitto napsahtaa tänne aina. Kaupunki voisikin ottaa vaikka markkinointisloganiksi sen, että "On lähes lottovoitto asua Forssassa!"

"Kel onni on…"

Edellinen jättipotti meni Forssassa pienelle lottoporukalle, eivätkä sen jäsenten henkilöllisyydet ole selvinneet vieläkään ainakaan kaikille forssalaisille - siitä huolimatta, että voittajia spekuloitiin vuosi sitten tämänkertaistakin enemmän.

Etenkin nuoret ja lapset ottivat Noromiehen mukaan tilanteesta kaiken ilon irti.

– Lapset rupesivat vähän vitsinäkin heittämään kadulla, että "voitto tuli meille", ja huhut lähtivät leviämään kulovalkean tavoin muun muassa Facebookissa. Tiedän yhdenkin perheen, johon iltapäivälehdet ottivat yhteyttä, vaikka koko voitto oli ihan vain muksujen keksimää soopaa! Aika varovainen kannattaa siis kaikkien huhujen kanssa tälläkin kertaa olla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.