Sosiaalisessa mediassa hämmästyttiin Erika Vikmanin lisäämästä kuvasta: "Ei hitsi, katoin eka, että Kikka"

8:19
Mitä Erika Vikman sanoo heille, jotka ärsyyntyvät Cicciolina-kappaleesta?

Erika Vikman hurmaa sosiaalisessa mediassa. 

Laulaja Erika Vikman on tunnettu nostalgisesta tyylistään. Hän jakaakin usein faniensa iloksi sosiaalisessa mediassa kuvia upeasta tyylistään. Tuoreessa Instagram-kuvassa hän poseeraa punaisen auton edessä valkoinen minimekko päällään. Hopeat korkokengät sädehtivät aurinkoa vasten. 

– Kesä kummasti kuumottaa, Vikman kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

Vikmanin fanit ovat hurmioituneita kuvasta. 

– Sun tyyli on niin upee (ja sä). Saan usein inspistä omaan tyyliin ja ihailen sitä kuinka uskallat pukeutua väreihin ja erilaisiin malleihin. Arvostan, sosiaalisessa mediassa ylistetään. 

– Häikäisee, kun katsoo sua, fani kirjoittaa.

Eräs Vikmanin seuraajista on tehnyt myös terävän huomion laulajan yhdennäköisyydestä ikoniseen suomalaiseen laulajaan. 

– Ei hitsi, katoin eka, että Kikka kuvassa. Pitäisi käydä Specsaversilla, seuraaja ihmettelee. 

Jo edesmennyt laulaja Kikka Sirén, taiteilijanimeltään Kikka, oli 90-luvulla yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Artistin uran lisäksi Kikan henkilökohtainen elämä on noussut radikaalisti esille, vielä tänäkin päivänä. Kikka menehtyi vuonna 2005. 

Hänet tunnettiin omintakeisesta tyylistään, johon kuului vaaleat pitkät hiukset ja räväkkä vaatetyyli. 

Suhdehuhuja

27-vuotias Erika Vikman nousi julkisuuteen, kun hänet kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016. Samana vuonna hän alkoi seurustella laulaja Dannyn kanssa, joka vahvisti suhteen saman vuoden lopulla. Pari muutti avoliittoon kaksi vuotta myöhemmin.

Pariskunnan 50 vuoden ikäero on puhuttanut koko heidän suhteensa ajan. Vikman kertoi keväällä 2019 Vappu ja Mara Livessä, että Suomessa parin ikäero alkaa olla jo tuttu juttu, mutta ulkomailla Dannyä luullaan usein hänen isäkseen.

– Me vähän leikimme niiden ihmisten kanssa. Menemme siihen mukaan, kunnes Danny korjaa, että minä olen hänen äitinsä, Erika letkautti.

Danny joutui heinäkuun lopussa keskelle suhdehuhuja, kun Seiska-lehti uutisoi,  että miehellä olisi säpinää 19-vuotiaan vaaleaverikön kanssa.

Danny kiisti asian Iltalehden haastattelussa.

– Jos mietitään parisuhdetta, niin seurustelen edelleen Erika Vikmanin kanssa. Kyllä minä sitten tiedotan, jos sellainen hetki koittaa, että eroamme, Danny sanoo.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja