Erika Vikman poseeraa tulipunaisessa bodyssa ja verkkosukkahousuissa: "Kuningatar"

0:35
Erika Vikman sai Anna Puulta vinkin pukeutumiseen

Erika Vikmanilta ei tyylitajua puutu.

Katseenkääntävistä asuistaan tunnettu laulaja Erika Vikman esitteli someseuraajilleen jälleen uuden, näyttävän asukokonaisuuden. Vaaleaverikkö postasi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa yllään punainen puhvihihainen body ja verkkosukkahousut.

Laulajan timantein koristeltu silmämeikki sointuu hänen asunsa kimaltaviin yksityiskohtiin sekä hänen kaulassaan ja ranteissaan roikkuviin koruihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vikman kertoo postauksensa kuvatekstissä keikkailevansa ensi perjantaina merellä.

– Hyppää laivaan, hän kehottaa.

Laulajan fanit kokoontuivat kehumaan tätä toinen toistaan ylistävimmin sanavalinnoin.

– Upea mimmi, eräs seuraaja kehuu.

– Makee asu, toinen kommentoi.

– Kuningatar, kolmas toteaa.

Vikman nousi julkisuuteen vuonna 2016, kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi. Samana vuonna hän alkoi seurustella laulaja Dannyn kanssa.

Vikman on ollut hiljattain otsikoissa, sillä hänen, Dannyn ja Dannyn avustaja Helmi Loukasmäen, 20, välillä on ounasteltu olevan jonkinlainen kolmiodraama.

Seiska uutisoi vuoden 2021 lopulla, että Dannyn ja Vikmanin välit olisivat jälleen lämpenemään päin, kun taas Dannyn suhde Loukasmäkeen olisi viilentynyt.

Danny kommentoi asiaa Instagramissa, ja kertoi, että "ei voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole". Samalla hän kertoi olevansa iloinen siitä, että välit Vikmanin kanssa ovat parantuneet ja lähentyneet heidän eronsakin jälkeen.

Vikman ja Danny ilmoittivat erostaan syyskuussa 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja