Erika Vikmanin tyyli sai seuraajat hullaantumaan: "Suoraan kuin 60-luvulta"

Mitä Erika Vikman sanoo heille, jotka ärsyyntyvät Cicciolina-kappaleesta? 8:19
Näin Erika Vikman sanoo heille, jotka ärsyyntyvät Cicciolina-kappaleesta.

Erika Vikman on viihtynyt kesällä altaalla.

Laulaja Erika Vikman on tunnettu näyttävästä tyylistään. Kesällä bikineissä viihtynyt kaunotar on julkaissut tiuhaan tahtiin seuraajilleen kuvia asuistaan

Tällä viikolla julkaisemassa kuvassaan Vikman oli valinnut ylleen vaaleanpunaisen yläosan ja kirkkaan oranssit housut. Hiuksensa hän on nostanut huolettomalle nutturalle.  

– Oot suoraan, kuin 60-luvulta tässäkin kuvassa, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Lomalook! toinen tiivistää. 

Kuvatekstissään Vikman lainaa Sabrinan 80-luvun lopun Boys-kappaletta. Seuraajat huomasivatkin kommenteissaan yhdennäköisyyden artistien välillä.

– Suomen Sabrina, miinus 25 vuotta.

Vikman valittiin Tangokuningattareksi vuonna 2016, ja tänä vuonna hän hurmasi suomalaiset Cicciolina-kappaleellaan Uuden musiikin kilpailussa. Joonas Nordman Show'ssa hän kuvaili tangokisan olleen eräänlainen ponnahduslauta viihteen maailmaan. 

– Toki aloin jossain vaiheessa huomata, että olen liian estoton tangomaailmaan. Olen liian villi, hän summasi.

Keväällä Vikman oli mukana myös suursuosioon nousseessa Masked Singer Suomi -ohjelmassa, jossa eteni finaaliin asti. Upealla äänellään viikko toisensa jälkeen vakuuttanut tähti lauloi kisan aikana muun muassa Cherin  Believe-kappaleenräppäsi Sini Sabotagen Levikset repee -hitin ja tulkitsi Nancy Sinatran kuuluisaksi tekemän version Cherin Bang Bang -hitistä. 

Lue myös:

    Uusimmat