Danny torppaa Iltalehdessä väitteet suhdehuhuista: "Seurustelen edelleen Erika Vikmanin kanssa"

Vieraina Danny ja Erika Vikman 8:37
Näin Danny ja Erika vitsailivat ikäerostaan Vappu ja Marja Livessä

Danny ottaa Iltalehden haastattelussa kantaa Seiska-lehden väitteisiin siitä, että hänellä olisi suhde 19-vuotiaan naisen kanssa.

Viihdelegenda Danny, 77, joutui tällä viikolla keskelle suhdehuhuja, kun Seiska uutisoi torstaina, että miehellä olisi säpinää 19-vuotiaan vaaleaverikön kanssa.

Danny kiistää Iltalehden tuoreessa haastattelussa suhdehuhut.

– Jos mietitään parisuhdetta, niin seurustelen edelleen Erika Vikmanin kanssa. Kyllä minä sitten tiedotan, jos sellainen hetki koittaa, että eroamme, Danny sanoo.

Hän korostaa Iltalehdessä, että hänen seurassaan nähty nuori nainen on avustaja, jonka hän on palkannut hoitamaan juoksevia asioitaan ja emännöimään Rauman huvilaa muun muassa kesäjuhlia silmällä pitäen.

– Hän on henkilö, joka on nyt D-tuotannossa töissä. Hän on hoitanut tänä kesänä laskutusta, kirjanpitoa, tilastointia ja myös erilaisia D-tuotannon arkistointitehtäviä, musiikkineuvos kertoo Iltalehdelle.

27-vuotias Erika Vikman nousi julkisuuteen, kun hänet kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016. Samana vuonna hän alkoi seurustella Dannyn kanssa, joka vahvisti suhteen saman vuoden lopulla. Pari muutti avoliittoon kaksi vuotta myöhemmin.

Pariskunnan 50 vuoden ikäero on puhuttanut koko heidän suhteensa ajan. Vikman kertoi keväällä 2019 Vappu ja Mara Livessä, että Suomessa parin ikäero alkaa olla jo tuttu juttu, mutta ulkomailla Dannyä luullaan usein hänen isäkseen.

– Me vähän leikimme niiden ihmisten kanssa. Menemme siihen mukaan, kunnes Danny korjaa, että minä olen hänen äitinsä, Erika letkautti.

Lue myös:

    Uusimmat