Mainos

Sopivassa suhteessa: Possun ja karsinogeenien puolesta!

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Elli oli sitä mieltä, että karsinogeenit ovat ikään kuin ruokamaailman pikku punkkareita, joita tarvitaan joskus ravistelemaan ravintoterapeuttien arkea.

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli löylytti erästä nimeltä mainitsematonta julkisuuden henkilöä ja kokkasi mozzarellapossua.

"– Mä en syö sikaa ollenkaan. Siis silloin tosi, TOSI harvoin, kun syön edes punaista lihaa niin syön vapaana kasvanutta luonnonmukaisesti teurastettua nautaa, pitää olla hyvää lihaa, ripitti eräs naispuolinen julkisuuden henkilö minua aikoinaan jonkun festivaalin backstage-alueella, kun lapoin lautaselleni jotain makkaraperunamelskettä.

– Vapaana kasvanutta luonnonmukaisesti teurastettua nautaa? toistin.

– Niin, sellaista joka on syönyt vain luomuruokaa.

Totesin että neitoa oli aivan turha lähteä haastamaan asiassa sen enempää. Tajunnanvirta kulki pimulla selvästikin fysiikan lakeja uhmaavaan suuntaan. Kuten myös rakennekynnet, joilla hän kaivoi irtokarkkia hampaidensa välistä. Mutta pakkohan minun oli vähän löylyttää."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.