Mainos

Sophie pani bikinikuvat pannaan Instagram-tilillään – menetti 70 000 seuraajaa

Aiemmin treenivideoita ja uima-asukuvia julkaissut Gray päätti uudistaa tilinsä. Hän menetti samalla roppakaupalla seuraajia.

Sophie Gray julkaisi aiemmin itsestään inspiroivia fitness-teemaisia bikinikuvia. Kun Gray vaihtoi kuvatyylinsä toiseen, hän menetti 70 000 seuraajaa.

Aiemmin treenivideoita ja uima-asukuvia julkaissut Gray päätti uudistaa tilinsä, jotta voisi edistää terveempää kehonkuvaa.

Kadonneista seuraajista hän ei ole pahoillaan, kertoo Business Insider -lehti.

– Tilini heijastaa sitä, kuka olen. Se heijastaa totuuttani. Olen ylpeä siitä, että pidin linjani, vaikka turhamaisuuden näkökulmasta tili on "vähemmän suosittu". Mutta se vaikutus, joka tekemisilläni on seuraajiin, jotka jäivät, tekee kaikesta sen arvoista, hän kertoi lehdelle.

– Nuo aiemmat kuvat saivat Sophie Grayn tuntemaan olonsa riittämättömäksi. Kaikki, mitä tein, pyöri noiden kuvien ympärillä. Huolehdin jatkuvasti kehonkuvastani, koska "arvoni" tässä kanavassa riippui siitä, Gray kirjoitti Instagramissa.

Hän kertoi aiemman fitness-elämäntapansa estäneen häntä nauttimasta herkuista ja elämästä. Fitness-Sophien piti aina huolehtia ulkonäöstään.

– Hänelle oli aina tulossa seuraava valokuvaus. Entä, jos suklaakuorrutetut mantelit pilaisivat kuvan? Mitä, jos treeni ei ollutkaan tarpeeksi kova? Gray kuvaa tuntemuksiaan tuolloin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nyt Gray jakaa itserakkautta ja elämänmyönteisyyttä julistavia kuvia. 

– Minua kutsutaan rohkeaksi, koska olen oma itseni, koska olen uskollinen omalle totuudelleni ja jaan aidon puolen elämästäni sosiaalisessa mediassa. Miten hiton surullista se on? Gray kirjoitti toisen kuvansa ohessa.

– Se on surullista, koska filtteröidyt kuvat ovat sosiaalisessa mediassa normi. Se on surullista, koska on uniikkia oikeasti juhlia omaa itseään. Se on surullista, koska naisina me olemme sokeasti hyväksyneet totuuden siitä, että se, kuka oikeasti olemme, ei ole näkemisen arvoista.

Samalla Gray kertoi olevansa kyllästynyt siihen, että hänen kehonsa on pelkkä seksiobjekti, että hän huolehtii ulkonäöstään tauotta ja häpeää kehoaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Gray ei pidä fitness-kuvia jakavia ihmisiä tai Instagram-tilejä pahoina. Hänestä ihmisten olisi tärkeintä tiedostaa, millaisia tunteita ja ajatuksia Instagramissa seuratut ihmiset ja kuvat luovat.

– Minulle syy siihen, miksi tilini oli aluksi fitness-teemainen, oli, koska siten sain hyväksyntää. Minun täytyi etsiä sitä itseni ulkopuolelta, koska en antanut sitä itselleni. Mutta meistä jokainen etsii oman itsensä antamaa hyväksyntäänsä ja rakkautta, hän totesi Business Insiderille.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.