Mainos

Courtney jakaa kiisteltyjä peppukuvia Instagramissa: "Olet liian vanha tehdäksesi tätä"

Ensimmäisen kuukauden aikana Courtneyn keholle omistettu tili sai 15 000 seuraajaa.

Teksasilainen Courtney Ann rakastaa Instagram-kuvienjakopalvelua. Kuvissa hän esiintyy alusvaatteissa, joskus jopa alasti, kehoaan esitellen.

Courtney ei kerro sukunimeään julkisuuteen, mutta monet tuntevat hänet hyvin – ainakin takamuksen osalta. Courtneyn takapuolella on yli 400 000 seuraajaa Instagramissa, kertoo Dalla Observer.

Courtneylla on kaksi lasta. Nuorempana hän treenasi kovaa cheerleaderina, mutta avioliiton ja äitiyden myötä asiat muuttuivat.

– Huomaat katsovasi itseäsi peilistä keisarileikkauksen ja yhdeksän kuukauden raskauden jälkeen sanoen "kuka tuo on? Mitä sille hyväkuntoiselle tytölle tapahtui?"

Ensimmäisen raskautensa jälkeen Courtney inspiroitui treenaamisesta ja tuloksia alkoi näkyä. Courtneyn mukaan Instagram-tili alkoi haasteena: mies otti Courtneysta kuvan kyykkämässä, ja pari alkoi ajatella kuvan julkaisemista.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Mieheni ottaa aina minusta kuvia ja sanoo "olet niin kuuma". Kun olen ikääntynyt, olen yrittänyt pysyä kunnossa, mutta lasten ja kaiken kanssa meno on vähän hullua, Courtney kommentoi.

He miettivät, miksei Courtney voisi toimia samoin kuin fitness-tähdet, ja jakaa itsetään vähäpukeisia kuvia. Ensimmäisen kuukauden aikana tili sai 15 000 seuraajaa. Osa Courtneyn perheenjäsenistä ei hyväksy selvästi eroottisten kuvien julkaisemista.

– Sen ei ollut tarkoitus olla seksuaalista, tai mitään, Courtney kuvaa.

– Sen piti olla hauskaa ja positiivista. Yritän pitää kaiken sivullani hauskan, positiivisena, kiitollisena tai tavoitteiden saavuttamisesta kertovana, on kyse sitten fyysisestä tai henkisestä (puolesta). Joten oli mielenkiintoista, kun aloin saada paljon (tällaisia viestejä): "olet äiti, olet liian vanha tehdäksesi tätä". Ajattelisin itse julkkisäitejä, jotka tekevät seksikkäitä asioita, ja muitakin asioita, ja pitävät hauskaa syleillessään sisäistä naistaan, joten miksi he ovat ainoita, jotka saavat toimia näin? Jos treenaa ja tekee kovasti työtä, miksei kuka vain voi syleillä itseään?

Courtney tarjoaa myös ”yksityisiä snapchat-viestejä”, joissa jakaa samantapaisia kuvia.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Courtneyn lapset tietävät äitinsä Instagram-harrastuksesta, ja heille se on vain some-tili muiden joukossa. Courtney kuitenkin saa paljon viestejä, joissa ihmetellään, miten ”vaimo ja äiti” voi julkaista vähäpukeisia kuvia. Ilmoitusten vuoksi Instagram jopa poisti tilin kolmeksi viikoksi.

Courtney ei ajattele sitä, mitä miehet saattavat hänen kuvillaan tehdä.

– En tuomitse muita ihmisiä; he voivat tehdä, mitä haluavat. Se on heidän asiansa.

Aviomies ottaa edelleen Courtneyn kuvat, eikä ole niiden jakamisesta lainkaan pahoillaan.

– Hän ei ole lainkaan mustasukkainen. Hän sanoo ’jos et jo olisi minun, yrittäisin saada sinut itselleni’. Hän on ihana.


***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.