Mainos

Fitness-äiti raivostutti ylpeilemällä synnytyksen jälkeisellä kuvallaan – näin siinä sitten kävi

Fitness-äiti julkaisi itsestään käsittelemättömän kuvan rohkaistakseen naisia olemaan ylpeitä omista vartaloistaan. 

Muutama vuosi sitten fitness-äiti Maria Kangin perhekuva sai aikaan valtavan kohun. Kuvassa kolmen pienen lapsen äiti esittelee täydellistä vartaloaan vain 8 kuukautta viimeisimmän synnytyksensä jälkeen. Kuvatekstissä hän kysyy: ”Mikä on sinun tekosyysi?”

Kohu sai alkunsa, kun lukemattomat äidit ryhtyivät puolustamaan omia vartaloitaan. Äitien mukaan on olemassa lukuisia tekijöitä, jotka määräävät sen, miten vartalo käyttäytyy raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Kuvasta vihastuneiden äitien mielestä ei ole reilua olettaa, että me kaikki voisimme näyttää täydellisiltä, jos vain lopettaisimme tekosyiden keksimisen.

Nyt muutama vuotta myöhemmin Kangin menestystarinaan on tullut yllättävä käänne. 

Joskus tekosyyt voivat olla aivan päteviä syitä

Alkuviikosta kolmen lapsen äiti tuli ulos kaapista ja myönsi sosiaalisen median yleisölle lihoneensa 4,5 kiloa kohua herättäneen kuvan ottamisen jälkeen. Kang paljastaa People-lehden haastattelussa, että ennen kuvien ottamista hän noudattaa tyypillisesti 10–12 viikon ajan tiukkaa ruokavaliota ja käyttää tuntikausia itsensä ehostamiseen.

Nyt hän kuitenkin päätti paljastaa todellisen itsensä ja astua kameran eteen täysin valmistautumattomana.

– Olen kamppaillut peilikuvani kanssa jo pidemmän aikaa. En tuntenut itseäni kauniiksi. Kuten useimmilla äideillä, hiukseni ovat aina ponnarilla, olen koko ajan menossa ja kuntotavoitteeni ovat viimeisimpänä tärkeysjärjestyksessäni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kang kertoo julkaisseensa käsittelemättömän kuvan itsestään kannustamaan kaikkia naisia olemaan ylpeitä omasta vartalostaan riippumatta selluliitista, ylimääräisistä kiloista tai arvista.

– Kauneus on mielissämme ja se heijastuu rakastamasi ihmisen silmistä. Ei ole väliä oletko laiha, urheilullinen, ylipainoinen vai lihava. Jos et elä kiitollisuudessa, et koskaan näe sitä, mitä sinulla todellisuudessa on ja kuka todellisuudessa olet, hän kertoo Instagramissa julkaisemassaan kuvassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kang kertoo löytäneensä kauneutensa, rohkeutensa ja voimansa taas uudelleen. 

– Saatan olla hieman pehmeämpi, pyöreämpi ja painavampi, mutta se ei ollut pointtini. Pointtini on tehdä liikunnasta päämäärä. Voin vältellä suklaata, viime aikoina en ole voinut. Joskus voin treenata kuusi kertaa viikossa, viime aikoina en ole voinut. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lopetin. Aion silti jatkaa! Joten jatka ja syleile sisintäsi joka askeleella.

Katso myös:

0:30

Lähde: People 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.