Mainos

Sony pääsi sopimukseen MP3:n kanssa

Sony Music Entertainment on päässyt sopimukseen Internetissä toimivan musiikkiyhtiön MP3.com:in kanssa. Sony syytti MP3.com:ia tekijänoikeuksien rikkomisesta.

Sony


Ennen Sonya MP3.com:in kanssa on tehnyt sopuratkaisun kolme muuta musiikkialan jättiläistä. -Tulevaisuudessa MP3 välittää Sonyn artistien musiikkitiedostoja ja maksaa niistä Sonylle, kertoo Sonyn edustaja Kei Sakaguchi.

Warner Music Group, Bertelsmannin yksikkö BMG Entertainmet ja EMI ovat myös päässeet sopimukseen MP3.com:in kanssa. Vain Universal Music jatkaa kiistelyä tekijänoikeuksista MP3.com:in kanssa. Universal asettaa kyseenalaisiksi Internetissä toimivan musiikkipalvelun My.MP3.com:in sen "Beam-It" ja "Instant Listening" -palvelujen vuoksi. Nämä palvelut sallivat käyttäjien kopioida musiikkia itselleen.

Warner Music Group ja BMG antoivat kesäkuussa MP3.com:ille luvan käyttää nauhoituksiaan My.MP3.com-sivuilla 75-100 miljoonan dollarin korvausta vastaan. Napster, eräs toinen populaarimusiikkia verkon kautta levittävä yhtiö, puolustaa tällä hetkellä Yhdysvaltain oikeudessa kuluttajien oikeutta saada imuroida musiikkia muilta tietokoneen käyttäjiltä maksutta.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.