Sonja Aiello myöntää tapailevansa – näin suhde sai alkunsa

Tällainen on fitness-vaikuttaja Sonja Aiellon sinkkukoti – asuu 60-neliöisessä asunnossa, jonka vuokra on 1 800 euroa 7:15
Tällainen on fitness-vaikuttaja Sonja Aiellon koti – asuu 60-neliöisessä asunnossa, jonka vuokra on 1 800 euroa

Sonja Aiello paljastaa, että he suunnittelevat jo yhteistä tulevaisuutta.

Fitness-vaikuttaja Sonja Aiello on kaikessa hiljaisuudessa löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Aiello tapasi alkuvuodesta kuntosalilla entuudestaan tutun miehen, joka lähestyi tätä myöhemmin Instagramissa. Siitä lähti ahkera viestittely.

– Sanotaanko, että tapailen. Ihastuminen on ehkä liian lievä sana, mutta rakastuminen jo tosi vahva, Aiello kuvailee.

Lopulta pari viestitteli ja soitteli ahkerasti reilun viikon verran ennen kuin he menivät treffeille. Treffit osuivat juuri siihen hetkeen, kun Aiello oli lähdössä yksin Espanjaan pidemmäksi aikaa.

– Meidän juttumme jäi vähän kesken, kun lähdin Espanjaan. Lopulta siinä kävikin niin, että olimme päivittäin yhteyksissä, viestittelimme ja puhuimme puhelimessa. Parhaimmillaan puhelut kestivät seitsemän tuntia. Kyllä siinä pystyy aika hyvin tutustumaan toiseen.

 Yhteydenpito meni lopulta siihen, että mies otti lennon Espanjaan Sonjan luokse.

– Hän tuli Espanjaan kolmeksi päiväksi ja elimme minun arkeani, teimme ruokaa ja treenasimme. Sen jälkeen tuli entistä parempi fiilis tästä jutusta.

Pari on edennyt vauhdilla ja suunnitellut yhteistä tulevaisuutta.

– Olemme olleet melkein 24/7 yhdessä, kun olen palannut Suomeen. Se on ihanaa. Asun enää viikon nykyisessä kodissani, mihin muutin vuosi sitten. Olemme heittäneet puoliksi vitsillä, että kai hetken päästä majailen ainakin jonkun verran hänen luonaan.

– Sitähän aina sanotaan, että se osuu kohdalle, kun sitä vähiten odottaa. Niin se meni nyt, Sonja kertoo hymyillen.

Lue myös:

    Uusimmat