Tällainen on fitness-tähti Sonja Aiellon sinkkuasunto – hulppea keskustakoti Helsingissä päätähuimaavalla vuokralla

7:15
Tällainen on fitness-vaikuttaja Sonja Aiellon sinkkukoti – asuu 60-neliöisessä asunnossa, jonka vuokra on 1 800 euroa

Sonja Aiello muutti nykyiseen kotiinsa erottuaan räppäri Williamista.

Fitness-tähti ja hyvinvointivaikuttaja Sonja Aiello, 23, on asunut muutaman kuukauden Helsingin keskustassa sijaitsevassa 60-neliöisessä asunnossa, jonka vuokra on 1800 euroa kuukaudessa. Uusi koti löytyi viime keväänä pikavauhtia, kun hän erosi räppäri Williamista. Aiellon seurana kotona on suloinen chihuahua Bibi.

Aiello asui lapsuutensa Hyvinkäällä, mutta jo 13-vuotiaana hän kävi yksin junalla cheerleading-harjoituksissa Helsingissä. Hän päätti jo tuolloin, että 18-vuotiaana muuttaa heti Helsinkiin.

– Silloinen hyvä ystäväni kysyi, millä elän Helsingissä, kun vuokrat ovat niin korkealla. Minä päätin, että kyllä keinoni löydän ja teen töitä.

Aiello oli työskennellyt Hyvinkäällä urheiluliikkeessä 16-vuotiaasta lähtien ja sai siirron Helsingin myymälään muuton aikana.

– Muutin ensin Helsingin Ullanlinnaan vuokralle ja siitä Viiskulmaan. Ostin 19-vuotiaana Kalliosta ensimmäisen asuntoni. Samaan aikaan kun ostin asunnon, irtisanoin itseni palkkatöistä. Otin riskin ja katsoin, miten pärjään minun ja siskoni yrityksen kanssa. Olen vähän sellainen riskien ottaja, Aiello naurahtaa.

Ensimmäisen omistusasunnon kanssa kaikki ei mennyt niin kuin Aiello oli suunnitellut, sillä sieltä löytyi yksi elävä ja yksi kuollut lude. Aiello kauhistui asiaa valtavasti ja muutti asunnosta puoleksi vuodeksi pois.

– Ehkä se ei ollut niin iso juttu kuin annoin silloin ymmärtää. Tällä hetkellä omistusasuntoni on vuokralla ja siinä asuu jo toinen vuokralainen. Minulla on tarkoitus ostaa uusi asunto ensi vuonna, joko myyn asuntoni tai sitten ostan toisen. Tässä nykyisessä asunnossa on niin kallis vuokra, niin ei ole järkeä asua pitkään, Aiello pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja