Somevaikuttaja pyörtyi ystävänsä häissä kriittisellä hetkellä – poikaystävän toiminta kerää kiitosta: "Tuo on rakkautta!"

Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken 0:55
Tämän hääparin kuviin tupsahti yllättävä vieras.

Jadé jakoi TikTokitilillään videon, jossa näkyy, miten hän pyörtyy kesken ystävänsä hääseremonian. Hän antoi aiheesta haastattelun Mirror-sivustolle.

Sosiaalisen median vaikuttaja Jadé Tuncdoruk on jakanut TikTok-tilillään videon, jossa hän pyörtyy kesken ystävänsä vihkimisen. Häävieraiden joukossa istunut Jadé menetti tajuntansa juuri, kun morsiuspari sanoi toisilleen tahdon. 

Videolla näkyy, miten yksi bestmaneista, Jadén poikaystävä, aikoo juosta vieraiden edestä tyttöystävänsä luo, mutta toiset estävät häntä tekemästä niin sulhasen ja morsiamen tärkeällä hetkellä. Poikaystävä päättääkin rientää Jadén luo sivusta.

Videon oheen Jadé oli kirjoittanut: ”Kun pyörryin ystäväni häissä juuri, kun he olivat aikeissa suudella ja poikaystäväni melkein ryntäsi luokseni heidän silmiensä alla”.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Syynä ehkä auringonpistos

Mirror-lehden mukaan Jadé kertoi myöhemmin, että hän oli ollut huonovointinen ennen pyörtymistään. Hän oli yrittänyt kiinnittää vieressään olleen naisen huomion lyömällä tätä. Osuma oli niin kova, että kyseinen vieras tarvitsi jäätä viilentämän käteensä osunutta iskua.

– Muistan tuosta sen, että tajusin pyörtyväni, koska olin aiemmin kärsinyt lämpöhalvauksesta. Ajattelin sillä hetkellä vain, että kunpa en pilaisi ystäväni häitä.

H-hetki ei mennyt pilalle onnettomasta sattumuksesta huolimatta. Morsiuspari jatkoi seremonian loppuun. Jadén poikaystävä livahti sivusta katsomaan tytön vointia.

Poikaystävä saa ylistystä

Jadén videolle on kertynyt yli 11 miljoonaa katselukertaa. Jadén poikaystävä on saanut osakseen runsaasti kehuja.

– Ihanaa, tuo on rakkautta! ylisti eräs.

– Pidä hänestä kiinni! hehkutti toinen.

– Kaikki kehuvat videota niin suloiseksi, mutta jos poikaystäväsi ei toimi noin, sinun kannattaa etsiä uusi, huomautti joku.

Lue myös:

    Uusimmat