Somevaikuttaja listasi seitsemän asiaa, joista "elegantin naisen" on syytä vaieta – oletko samaa mieltä?

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
Millaista on hyvä suuseksi? Entä voiko 69 koskaan toimia?

Somevaikuttajan mielestä "elegantin naisen" olisi syytä vaieta tietyistä asioista. Hänen näkemyksistään kertoo News.com.au-sivusto.

Deittivinkkejäkin antanut somevaikuttaja Anna Bey julkaisi YouTubessa vinkkivideon siitä, mitä asioita ”elegantin naisen” ei hänen mielestään kannata sanoa ääneen. Annan mielestä elegantti nainen säilyttää salaperäisyytensä ja viehätysvoimansa ja harkitsee sanojaan siten, että ei jaa tiettyjä asioita. Videolla hän kertoo oman näkemyksensä asiosta, jotka kannattaa jättää salaisuuden verhon taakse.

– Hyvät naiset, toivon, ettette jaa näitä, koska silloin ammutte itseänne jalkaan.

1) Älä koskaan kerro suunnitelmistasi

Anna on sitä mieltä, että naisten ei kannattaisi kertoilla suunnitelmistaan tai haaveistaan muille.

– Pystyt paremmin manifestoimaan tavoitteesi, jos pidät ne omana tietonasi. Näin sinun ei tarvitse kohdata pahaa energiaa ja toksisia ihmisiä, hän selittää.

Annalla on tähän liittyen vinkki: suunnitelmista puhumisen sijaan kannattaa kääriä hihat ja ryhtyä hommiin niiden toteuttamiseksi.

2) Älä kerro raha-asioistasi muille

Vaikeneminen on Annan mielestä kultaa myös raha-asioiden suhteen.

– Harkinta on olennaisen tärkeä osa eleganttia käytöstä, hän uskoo.

Annan mukaan omista tuloista tai säästöistä puhuminen voidaan tulkita rehentelyksi tai merkiksi siitä, että yrität nostaa itsesi muiden yläpuolelle.

– Et varmaan myöskään halua, että jotkut yrittävät hyötyä sinusta sen vuoksi taloudellisesti, hän kertoo.

3) Älä puhu rakkauselämästäsi 

Ennen tämän kohdan selventämistä Anna painottaa, että kyseessä on vain hänen mielipiteensä.

– En usko, että on olemassa vain yhtä oikeaa tapaa, jokainen voi itse päättää, miten tekee. Minun näkemykseni kuitenkin on se, että ei ole fiksua kertoa rakkausasioista kovin paljon.

– Voitko todella uskoa kaikille salaisuutesi ja kuvitella jakavasi sellaisia salaisuuksia, joihin liittyy toisia ihminen – sellainen tyyppi, joka on myös sinulle koko elämäsi läheisin ihminen. Eikö se tunnu väärältä tai epäkunnioittavalta?

Annan mielestä suhteesta voi kertoa yleisellä tasolla sellaisia juttuja, jotka kertovat, ettei suhde ole täydellinen.

– On ok olla haavoittuvainen ja kertoa asioista maailmalle ja läheisille ihmisille.

– Mutta henkilökohtaisesti vetäisin rajan erittäin intiimien asioiden kertomiseen.

Anna kehottaa seuraajiaan kääntymään mieluummin terapeutin puoleen. Jos tällaista mahdollisuutta ei ole, kannattaa hänen mukaansa valita uskotuksi joku luottoystävä.

4) Älä koskaan jaa kenenkään toisen luottamuksellisia asioita

Anna uskoo, että elegantti nainen ei koskaan juoruile. Toisaalta hän sanoo, että on kahdenlaisia juoruja, joista toinen kategoria on hyväksyttävämpää kuin toinen: neutraalisti tai positiivissävytteisesti juoruile on aika harmitonta. Pahantahtoiset juorut toisten henkilökohtaisista asioista tai toisen sinulle uskomista intiimeistä yksityiskohdista eteenpäin kertominen ikään kuin viihdykkeenä muille on sen sijaan ikävämpi temppu.

Annan mielestä on äärimmäisen myrkyllistä käytöstä levittää juoruja eteenpäin ilman todisteita. 

5) Ei omia draamoja illanviettoihin

Aiempaan vinkkiin liittyen Annalla on toinenkin neuvo: kun menet esimerkiksi illanviettoon muiden kanssa, jätä oman elämäsi draamat kotiin. 

– Toiset paikalla olijat saattavat suorastaan nauttia niiden sivustaseuraamisesta, jotta he voivat siirtää huomionsa pois oman elämänsä vaikeuksista.

6) Älä kerro kiistanalaisista mielipiteistäsi muille

Annan mielestä omia, kiistanalaisia mielipiteitä etenkin uskontoon, politiikkaan ja yhteiskunnallisiin tabuihin liittyen ei kannata kertoa muille.

– Elegantit naiset eivät ota puheeksi tällaisia sensitiivisiä aiheita, koska saattaisivat niillä loukata ympärillään olevia ihmisiä ja aiheuttaa paljon kitkaa.

Annan mukaan elegantisti käyttäytyvä ihminen ottaa muut huomioon. Hän muistuttaa, että ei tällä tarkoita täydellistä vaikenemista omista mielipiteistä:

– Kyse ei siis ole siitä, etteikö omia näkemyksiä voisi kertoa. Tarkoitan, että kannattaa niin sanotusti valita taistelunsa ja miettiä, millä tavalla asiansa esittää: ajattele ennen kuin puhut tai ainakin pohdiskele, millainen henki kyseisessä tilanteessa on.

7) Älä kerro hyvistä teoistasi muille

Jos lahjoitat rahaa hyväntekeväisyyteen tai teet muuta hyvää yhteisösi eteen, tee se tekemättä siitä numeroa. Älä rupea kehuskelemaan anteliaisuudellasi.

Lue myös:

    Uusimmat