Someseuraajat utelivat, millä rahalla Sofia Belórf elää – kohukaunotar näpäytti takaisin: "Kyselenkö mä sulta, miten sinä maksat elämäsi?"

5:12
Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä - tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet!

Sofia Belórf päätti vastata kyselijöiden viesteihin Instagram-tilillään.

Kohukaunotar Sofia Belórf vietti viikonlopun jälleen Martina Aitolehden ex-miehen Stefan Thermanin kanssa. Belórf ja Therman eivät ole vieläkään vahvistaneet, seurustelevatko vai eivät, mutta he ovat viihtyneet toistensa seurassa jo useamman viikon. Tällä kertaa kaksikko nautti olostaan Hangossa, jossa sijaitsee Thermanin kakkoskoti.

Belórf ja Therman julkaisivat Instagramin tarinat-osiossa useita videoita viikonlopun vietosta. Belórf oli muun muassa käynyt kauneushoidossa, ja seurue oli treenannut yhdessä. Eilen sunnuntaina he puolestaan lentelivät helikopterilla.

Belórf vietti nimipäiviään viime viikon perjantaina, jolloin hän suuntasi hemmotteluun kauneushoitoon ennen viikonlopun hulinoita.

– Suuntaan seuraavaksi kasvohoitoon hemmotteluun – viime kuukausien stressi pois kasvoilta, kiitos, Belórf kirjoitti lisäämänsä kuvan yhteyteen.

Kommenttikenttään tuli valtava määrä viestejä, joista osa oli varsin negatiivisia ja suoria kysymyksiä.

– Millä sä maksat sun elämäsi? eräs seuraaja uteli.

Belórf päätti vastata kysyjälle. Hän kehotti myös uteliaita katsomaan julkiset verotiedot, joista selviää hänen tulonsa.

– Kuuluuko se sinulle? Kyselenkö mä sulta miten sinä maksat elämäsi? Oon tehnyt töitä koko aikuisikäni ja ihan kivasti tienannut omat rahani. Kiitos vain huolenpidosta.

Pari henkilöä kyseenalaistaa, miksi Belórf menee koronakriisin aikana kauneushoitoon.

– Käytän just niitä palveluja joita on tarjolla, jos riski olisi suuri niin silloin tuskin hoitolat olisi auki. Mutta jos sua jännittää niin pysy ihmeessä kotona kunnes helpottaa, Belórf vastasi napakasti.

Belórf ja Therman ovat olleet otsikoissa viime viikkojen aikana, sillä molempien parisuhteet päättyivät samoihin aikoihin. Martina Aitolehti kertoi pääsiäisenä, että hänen ja Thermanin yli yhdeksän vuoden suhde päättyi. Belórf puolestaan paljasti eronneensa liikemies Niko Ranta-ahosta muutama viikko sitten. Ranta-aho on istunut vangittuna viime heinäkuusta asti suureen Katiska-huumevyyhtiin liittyen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja