Some-salapoliisit kuulivat ääninauhalta José Mourinhon mystiset sanat – epäilykset heräsivät

1:09
Katso videolta näyte Gareth Balen suorituksista Eurooppa-liigassa.

Tarkkakorvaiset ovat kiinnittäneet huomionsa Tottenhamin jalkapalloharjoituksista julkaistulla videolla kuuluvaan päävalmentaja José Mourinhon ääneen.

Tottenham jakoi videokuvaa harjoituksistaan sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Steven Bergwijn ja Son Heung-min vakuuttivat suorituksillaan, mutta fanien huomio kiinnittyi taustalta kuuluviin Mourinhon sanoihin.

– Haluatko pysyä täällä vai mennä Real Madridiin? Mourinhon kuullaan sanovan.

Varmaa ei ole, mihin Mourinho viittaa, mutta epäilykset kohdistuvat tähtihyökkääjä Gareth Baleen. Walesilainen pelaa Tottenhamissa lainalla Real Madridista, ja lainasopimus kattaa tämän kauden.

Bale juuttui Real Madrisissa Zinedine Zidanen alaisuudessa niin sanottuun koirankoppiin ja vietti suuren osan viime kaudesta penkillä. Balen paluuta Madridiin on alettu kuitenkin pitää todennäköisenä. Hän on jäänyt Valioliigassa marraskuusta lähtien vähäiselle peliajalle.

Bale myytiin aikanaan Tottenhamista Real Madridiin reilulla 94 miljoonalla eurolla vuonna 2013. Mourinho ilmaisi tuoreeltaan lehdistötilaisuudessa, ettei käynnissä ole neuvotteluita Balen lainasopimuksen jatkamisesta.

– Siitä ei ole keskusteltu sekuntiakaan. Gareth on meidän lainapelaajamme kauden loppuun saakka. Puhumme Garethista itsestä, Tottenhamista ja Real Madridista, Mourinho sanoi.

Mourinho luotsasi Real Madridia vuosina 2010–13. Tottenhamin peräsimessä hän on operoinut vuodesta 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja