Nyt puhuu Cristiano Ronaldo – "valheista" tuohtunut supertähti teki ison lupauksen

8:26
Tulosruutu: Cristiano Ronaldon Manchester United kärsi lauantaina nöyryyttävän 0–4-tappion Brentfordille.

Cristiano Ronaldo on jälleen moittinut median "valheita" ja luvannut tuoda totuuden ilmi pian julkaistavassa haastattelussa.

Manchester United -hyökkääjän tulevaisuus ja seuratilanne ovat olleet jatkuvan spekulaation kohteena sen jälkeen, kun seura jäi ulos tämän kauden Mestarien liigasta.

Epäonnistuttuaan siirtoaikeissaan ennen uuden kauden alkua, palasi Ronaldo Unitedin harjoituksiin ja sittemmin päävalmentaja Erik ten Hagin kokoonpanoon.

Joukkueen sarjakausi on kuitenkin alkanut nöyryyttävällä tavalla, minkä lisäksi möly Ronaldon ympärillä on ainoastaan voimistunut. Manchester United on kahden tappion myötä sarjataulukon pohjalla.

Nyt 37-vuotias supertähti on iskenyt kiinni raportteihin, jotka koskevat hänen vaikeaa tilannettaan seurassa. Sen lisäksi hän lupasi paljastaa totuuden tulevina viikkoina.

– He saavat totuuden selville, kun he haastattelevat (minua) muutaman viikon kuluttua. Media kertoo valheita, Ronaldo kommentoi Instagramissa.

– Minulla on muistikirja, ja viimeisen muutaman kuukauden aikana minusta tehdystä 100 uutisesta vain viisi oli totuudenmukaisia. Kuvittele sitä. Pidä kiinni tuosta vinkistä.

Brittimedian tuoreimpien tietojen mukaan Manchester United on valmis päästämään Ronaldon lähtemään, kunhan hän löytää itselleen uuden seuran.

Ronaldon sopimus Old Traffordilla kattaisi vielä tämän kauden. Viime kaudella hän oli Manchester Unitedin paras maalintekijä 18 osumalla 30 Valioliigan otteluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja