Vaille peliaikaa jäänyt Mesut Özil purki massiivisen sopimuksensa – uusi osoite jo selvillä

The Athletic kertoo, että vaille peliaikaa tällä kaudella jäänyt Mesut Özil ja valioliigaseura Arsenal ovat purkaneet sopimuksensa. Özilin kerrotaan matkustavan viikonloppuna Turkkiin tehdäkseen sopimuksen Fenerbahcen kanssa.

Özilistä tuli yksi kaikkien aikojen kovapalkkaisimmasta pelaajista seurassa, kun hän solmi vuonna 2018 kolmen ja puolen vuoden sopimuksen Arsenalin kanssa. Hän nettoaa viikossa vajaat 400 000 euroa. Hän tienaisi tästä hetkestä sopimuksen päättymiseen vajaat kahdeksan miljoonaa euroa, mutta sopimuksen aikaisemmasta purkamisesta on päästy yhteisymmärrykseen.

Özil ei ole pelannut sitten viime vuoden maaliskuun, eikä häntä rekisteröity tämän kauden joukkueeseen. Hän kertoi tuolloin, että päätöksestä kerrottiin vasta vähän aikaa ennen siirtoikkunan päättymistä.

Saksalainen loisti erityisesti kaudella 2015-16, kun hän antoi Valioliigakauden aikana peräti 19 maaliin johtanutta syöttöä. Maajoukkueessa Özil pelasi 92 ottelua tehden 23 maalia. Maajoukkueura päättyi heinäkuussa 2018, kun Özil ilmoitti lopettavansa rasismin ja epäkunnioituksen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja