Miss Suomi -kisan keskeyttänyt Nicole Söderström jatkaa missikohun tilittämistä – kertoo MTV Uutisille kokemastaan vääryydestä

5:45
Nicole Söderström keskeytti Miss Suomi -kilpailut ja joutui kohun keskelle – näin hän luonnehtii lähdön syitä MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Miss Suomi -kisan keskeyttänyt Nicole Söderström kertoo MTV Uutiset Livessä keskeyttämisensä taustoista.

Miss Suomi kruunataan tulevana lauantaina 18. syyskuuta. Tänä vuonna kyseessä on All stars -kilpailu, joten kaikki finalistit ovat olleet mukana vähintään missikilpailun semifinaalivaiheessa aiempina vuosina.

Missikokelas Nicole Söderström päätti jättää kilpailun kesken heinäkuussa, vaikka Miss Suomen -titteli on ollut hänen unelmansa lapsesta saakka. Söderström kertoo MTV Uutiset Livessä, että hän epäröi kilpailuun lähtemistä tänä vuonna, sillä hänellä oli jäänyt epämukava fiilis jo viime vuodesta. Viime vuonna Söderström pääsi semifinaaliin, mutta finaalipaikka jäi saavuttamatta.

– Koko ajan olin vähän varpaillani siinä kilpailussa, Söderström sanoo.

Söderström kokee tulleensa huijatuksi missiorganisaation johdosta. Haastattelussa Söderström luettelee yksityiskohtaisesti tilanteita, joita hän koki epämieluisaksi missikisojen kulisseissa.Missiorganisaatio ei kommentoinut asiaa MTV Uutisille.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja