Mainos

Soini kysymykseen puolueen nuorisojärjestön sooloilusta: "No, nuoret ovat nuoria"

Perussuomalaisten puheenjohtaja, EU-edustaja Timo Soini kiistää edelleen jyrkästi, että puolue olisi missään yhteistyössä maahanmuuttokielteisen ruotsidemokraattien kanssa.

Näin siitäkin huolimatta, että perussuomalaisten nuorisojärjestö on tiedustellut Nuorten pohjoismaiden neuvostolta yhdessä ruotsidemokraattien ja Tanskan kansanpuolueen nuorisojärjestöjen kanssa, voisivatko nämä kolme perustaa yhteisen kattojärjestön.

- Mitään yhteistyötä ruotsidemokraattien kanssa ei ole. Olen puolueen puheenjohtaja, ja jos puolueella olisi sellaista yhteistyötä, niin varmasti tietäisin asiasta. Mitään virallista päätöstä ei myöskään ole puolueen nuorisojärjestöllä. Olen asian tänään selvittänyt, kertoi Soini puhelimitse MTV3:n uutisille.

Sooloilevatko siis perussuomalaisten nuoret?

- No, nuoret ovat nuoria, tämä täytyy selvittää. Olen itse Edmontonissa, Kanadassa tuhansien kilometrien päässä, joten sen tarkemmin nuorten asiasta en voi tietää. Kuitenkin puolueen asiat tiedän varmasti: mitään yhteyksiä ei ole ollut.

Soini korostaa, että perussuomalaisten yhteistyö muiden pohjoismaisten puolueiden kanssa edellyttäisi puoluehallituksen päätöksen.

- Kyllä näistä asioista kannattaa aina minulta kysyä, koska ilman puoluehallituksen päätöstä ja puolueen puheenjohtajan tietoisuutta ja myötävaikutusta ei mitään yhteistyösuhteita voi syntyä, sanoo Soini.

(MTV3)

Katso Kari Lumikeron juttu ja Timo Soinin puhelinhaastattelu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.