Sofia Belórf palasi vanhan harrastuksensa pariin: "Olet onnellisen näköinen"

6:01
Sofia Belórfin tapaus koostettuna rikostoimittaja Mikko Kormilaisen toimesta.

Sofia Belórf pääsi kokeilemaan vanhaa harrastustaan Hangossa. 

Sofia Belórf, 30, ja hänen nykyinen puolisonsa Stefan Therman, 34, ovat olleet viime aikoina  kakkoskodissaan Hangossa sekä yöpyneet Helsingissä hotellimajoituksissa, kun he odottavat Espoon kotinsa valmistuvaksi

Hangossa oleillessaan Belórf palasi vanhan harrastuksensa, ratsastuksen pariin. Belórf julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa poseeraa hevosen selässä onnellisen näköisenä. 

– Heippa vanha uusi harrastus, Belórf kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Belórfin päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja. 

– Voimaannuttava kuva. Olet onnellisen näköinen, seuraaja kirjoittaa. 

– Wau, ihana kuva, kommenteissa lukee. 

Uusi sivu elämässä

Belórf kertoi heinäkuun lopussa MTV Uutisille siitä, kuinka käänsi uuden sivun elämässään puolisonsa Thermanin kanssa. Pariskunta on muuttamassa yhdessä Espooseen. 

 Muutto uuteen kotiin tuo Belórfille tervetullutta vaihtelua elämään, jossa käänteitä ja draamaa on riittänyt runsaasti viimeisen vuoden aikana. Vuoden 2019 heinäkuussa Belórf ja hänen entinen miesystävänsä Niko Ranta-aho pidätettiin liittyen Katiska-huumevyyhtiin, jonka selvittäminen alkoi Helsingin käräjäoikeudessä alkuvuodesta 2020. Ranta-ahoa syytetään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta, Belórfia kahdesta rahanpesusta sekä huumausainerikoksesta. 

Huhtikuussa 2020 Belórf ilmoitti eronneensa Ranta-ahosta. Tämän jälkeen Belórfin ja Thermanin suhde tuli julki, joka sai myös osakseen valtavaa mediahuomiota muun muassa sen takia, että Therman oli myös vasta vähän aikaa sitä ennen eronnut entisestä puolisostaan Martina Aitolehdestä.

– Vähän on ollut sellaista draamaa tässä alkukesästä ja nyt sitten olen päässyt keskittymään taas olennaiseen, eli tavalliseen elämään, ja pikku hiljaa alan taas tekemään sometöitä, joita käynnistelen syksyä kohden. Kun on saanut nuo elämän vähän rajummat käänteet vähän taka-alalle, pystyy keskittymään taas työjuttuihin, Belórf kertoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja