Sofia Belórf on kuin ilmetty Kim Kardashian – katso ja vertaa

8:43
Sofia Belórf saapui käräjäoikeuteen Niko Ranta-ahon pahoinpitelysyytteeseen liittyen.

Seurapiirikaunottarissa löytyi paljon samankaltaisuuksia. 

Yhdysvaltalainen tositelevisiotähti Kim Kardashian on monelle tyyli-ikoni. Kardashianin-klaanin myötä on lähtenyt useita muotivillityksiä, kuten contour-varjostukset. Siskosten myötä myös kurvit ovat löytäneet paikkansa aallon harjalla. 

Selatessa suomalaisen seurapiiritähti Sofia Belórfin Instagram-tiliä, ei voi olla huomaamatta yhdennäköisyyttä hänessä ja maailmankuulussa seurapiiritähti Kim Kardashianissa. 

Belórfilla ja Kimillä on paljon yhtäläisyyksiä. Tummien, näyttävien piirteiden lisäksi kaunottaret pitävät luksusmuodista ja kurveja esiin tuovista vaatteista. 

Sama rotu

Heillä on myös samanlaiset koirat, pomerianrotuiset. 

Kim julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa pitää kainalosssaan suloista karvakaveria. 

Myös Sofialla on myös koirastaan Bambista kuva Instagram-tilillä

Sama kampaus

Kim nähdään usein kampauksessa, jossa hiukset on laitettu korkealle poninhännälle. Tähän tyyliin myös Sofia on laittanut kutrinsa. 

Peiliselfiet

Molempien Instagram-sivustolla on useita peiliselfieitä. Erityisesti kyykkyasento mahtaa olla kaunottarien mieleen. 

Arkea

Molemmat pukeutuvat luksusvaatteiden lisäksi myös rennompiin vaatteisiin. Kim on tunnettu siitä, että hän yhdistelee esimerkiksi verkkahousuja korkokenkien ja juhlatoppien kera. 

C Morella nähtävässä Keeping Up whit The Kardashians -sarjasta voi seurata siskosklaanin elämää. Yksi perheen harrastuksista onkin matkustelu. Myös Sofia matkustelee usein niin maailmalla kuin Koto-Suomessa. 

Sofia on ollut viimeisen vuoden aikana toistuvasti otsikoissa Katiska-vyyhtiin ja siihen liittyviin oikeudenkäyntiin liittyen. Sofiaa syytetään huumausainerikoksesta sekä kahdesta rahanpesurikoksesta. Eilen torstaina Helsingin Käräjäoikeudessä jatkettiin kesätauon jälkeen istuntoa, kun Sofian ex-mies Niko Ranta-ahoa syytetään oikeudessa hänen pahoinpitelystä


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja