Lue Sofia Belórfin tulikivenkatkuiset viestit Ranta-aholle epäillyn pahoinpitelyn jälkeen: "Miten sä korvaat? Hakkaamalla taas ens viikonloppuna?"

5:36
Näin pahoinpitelyasiaa puitiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa. MTV Uutisten toimittaja Tiia Palmén kertoo päivän käänteet.

Poliisin esitutkintamateriaali paljastaa Sofia Belórfin lähettäneen Niko Ranta-aholle tiukkasävyisiä viestejä Ranta-ahon väitetysti pahoinpideltyä hänet. Ranta-ahoa syytetään oikeudessa Belórfin pahoinpitelystä. Belórf ei ole itse kommentoinut tapahtunutta muuten, eikä hän ole oikeudessa vaatinut teosta rangaistusta.

Rikos tapahtui syyttäjän mukaan Espanjassa viime vuoden kesäkuussa. Todisteena esitetään Ranta-ahon ja Belórfin välistä WhatsApp-kirjeenvaihtoa.

– Vittu sä oot sairas. Sä oot aivan sekaisin riehut tuolla ja mun pitää juoda vähemmän, Belórf kirjoitti.

– Mene hoitoon. Minä ja sinä: ohi.

"Pelkään sua"

Viesteissä Belórf sanoi, ettei halua olla kahdestaan Ranta-ahon kanssa.

– Pelkään sua! Sen takia en hae ite laukkua. Me ollaan erottu joten toivottavasti nyt saat toteuttaa itteäs ja vetää taas kamaa päivittäin ja hengailla huorien kanssa, Belórf kirjoitti.

Myöhemmin hän kirjoitti Ranta-aholle vielä lisää:

– Mä oon tosi onneton tästä tilanteesta, meilla oli pohjanoteeraus viime vkl ja luulin etta se viimeistään herättäisi sut ja mutkin mut ei siltä näytä vaan sama paska jatkuu ja kaikki on aina pilalla.

– Otin sut takas kuvitellen että oikeasti panostat ja oot extra herrasmies niin et tee asioiden eteen mitään. Et yhtään mitään, hän kirjoitti.

Ranta-aho: "Älä suutu"

Belórf toteaa Ranta-ahon "heitelleen" ja "lyöneen" häntä tahallaan.

– En todellakaan tahallani. Voinko soittaa nopee. Älä suutu, Ranta-aho viestitti Belórfille.

– Ai sori kun suutun ku mut on hakattu, Belórf vastaa.

Todisteena kuva mustelmasta

Belórf oli myös lähettänyt Ranta-aholle kuvan, jossa hänen ojentajassaan näkyy jonkinlainen mustelma tai ruhje.

Viesteissä Belórf myös kertoo Ranta-ahon kuvottavan häntä, eikä tämä hänestä osoita edes olevan pahoillaan tapahtuneesta.

– Miten sä korvaat? Hakkaamalla taas ens viikonloppuna, hän kysyy.

Ranta-aho: "Olen läpsäissyt häntä pakaroille"

Ranta-aho itse kertoo läpsäisseensä Belórfia pakaroille, mutta kiisti esitutkinnassa lyömisen, tönimisen tai heittämisen.

– Olen läpsinyt häntä pakaroille, koska hänellä on mielestäni maailman parhaat pakarat. En pahoinpitelynä tai häntä alentaen.

Ranta-aholla oli myös jokin selitys Belórfin mustelmalle, mutta se on salattu esitutkintapöytäkirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja