Sofia Belórfilla takana kohujen täyteinen kevät – julkaisi kaksi näyttävää bikinikuvaa ja paljasti haaveensa

5:12
Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä - tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet.

Sofia Belórf muistuttaa someseuraajiaan hygieniamääräyksistä.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on ollut otsikoissa koko kevään, kun hän erosi avopuolisostaan Niko Ranta-ahosta. Mies on istunut tutkintavankeudessa heinäkuusta asti, sillä hän on pääepäilty Katiska-huumevyyhdissä.

Oikeudenkäynnissä kuultiin maaliskuun lopussa sokkikäänne, kun Ranta-aho myönsi pääpiirteittäin kaikki häneen kohdistetut syytteet. Hän myös tunnisti olevansa huumekauppoja järjestellyt nimimerkki "Cobra". Aiemmin Ranta-aho on kiistänyt syytteet.

Belórf on viihtynyt keväällä tiiviisti hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden ex-puolison Stefan Thermanin kanssa, mutta kaksikko ei ole myöntänyt, onko heidän välillään enemmän kuin ystävyyttä.

Belórfilla on ollut vauhdikas kevät, joten nyt kaunotar haaveilee reissusta ulkomaille. Klikkaa kuvan oikealla olevasta nuolesta, niin näet molemmat kuvat.

– Suomi on auki taas. Tässähän uskaltaa kohta haaveilla reissuista etelään... Muistetaan kuitenkin hygieniamääräykset niin ei tule takapakkia! Nautitaan päivästä, Belórf kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

”Ravintolat ja kahvilat avataan”

Kesäkuun alku tuo lievennyksiä muun muassa kokoontumisrajoituksiin, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen sekä julkisten tilojen aukioloon. Myös ravintolat ja kahvilat avataan asiakkaille tietyin rajoituksin.

Kotimaassa voi matkailla, kunhan noudattaa koronavirukseen liittyviä terveys- ja turvallisuusohjeita. Lentoyhtiö Finnair lisää lentojaan vähitellen heinäkuusta alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja