SM-liigassakin ihastuttanut tähti löi luistimet naulaan kesken kauden – "Minun on oltava rehellinen"

Allsvenskanissa pelaavan Modon tähtihyökkääjä Aaron Gagnon lopettaa uransa.

34-vuotias Gagnon siirtyi täksi kaudeksi Modon riveihin Sveitsin liigasta. Alkukauden aikana Gagnon keräsi yhdeksässä pelaamassaan ottelussa vain kolme tehopistettä.

Modo on ollut viime aikoina otsikoissa niin Ruotsissa kuin Suomessakin, kun alkukauden seuraa luotsannut Ville Nieminen päätti irtisanoutua tehtävistään viime viikolla. Seura joutui viikon sisällä siis jo toisen kerran yllätysilmoituksen eteen, kun SM-liigassakin taidoillaan vuosina 2013-17 ihastuttanut Gagnon ilmoitti päätöksestään maanantaina.

– Tämä päätös oli erittäin vaikea. Minun on kuitenkin oltava rehellinen niin minulle kuin Modollekin, enkä halua koskaan tehdä mitään puolivaloilla, Gagnon kertoo Modon sivuilla.

Tehokkaana pistenikkarina tutuksi tullut Gagnon kertoo huomanneensa, ettei hänen kroppansa anna mahdollisuutta pelata enää hänen toivomallaan tasolla.

– Minut on pakotettu ymmärtämään, että kroppani ei voi pelata enää samalla tasolla kuin haluan pelata. Tämä yhdistettynä maailman vallitsevaan tilanteeseen, enkä ole voinut nähdä perhettäni lainkaan viime aikoina, Gagnon perustelee lopettamispäätöstään.

Lue myös:

    Uusimmat