SM-liigassa eletään kutkuttavia hetkiä illalla: "Saattaa olla vielä mielenkiintoisempi asetelma"

Liigaviikko ja Petteri Sihvonen: Lukon päävalmentaja puhuu höpöjä, alavireiset Kärpät ja Pelicans kohtaavat 20:07
Liigaviikko: Petteri Sihvonen arvioi Kärpät-Pelicans-ottelun lähtökohdat.

Kärpät ja Pelicans kohtaavat torstain ainoassa SM-liiga-ottelussa. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen näkee kahden tällä hetkellä heikosti suorittavan joukkueen ottelussa aineksia vaikka mihin.

Molemmat joukkueet ovat esiintyneet varsin alavireisesti viime aikoina. Kärpät on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän. Pelicans puolestaan on onnistunut voittamaan viimeisestä kahdeksasta ottelustaan ainoastaan yhden.

Oululaisten ongelmat kärjistyivät maanantaina Tampereella kärsityn ruman Ilves-tappion jälkeen siihen pisteeseen, ettei joukkueen edustajaa nähty ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Kriisipalaveri pukukopissa venyi.

Sihvonen näkee heikoista otteista huolimatta kaksikon kohtaamisessa suurta potentiaalia.

– Joskus ottelun voi myydä sillä tavalla, että on kaksi huikeassa vireessä olevaa joukkuetta vastakkain. Tämä saattaa olla vielä mielenkiintoisempi asetelma, Sihvonen lataa MTV:n Liigaviikko-ohjelmassa.

– Molemmilla on kosolti ongelmia ratkaistavanaan. Nyt he keskenään sitten kohtaavat.

Kärpät sinnittelee ongelmistaan huolimatta sarjataulukossa yhä neljäntenä. Pelicans sen sijaan on valahtanut yhdeksänneksi.

– Molemmat kaipaavat ennen muuta pisteitä, mutta myös selvennystä siihen, miten tätä kautta jatketaan pelillisesti, ja miten saadaan itseluottamusta takaisin pelaajilla.

Voit katsoa Sihvosen koko analyysin illan ottelusta yllä olevalta videolta.

Ottelun ennakkostudio alkaa Subilla ja C Moressa kello 18. Kiekko putoaa jäähän kello 18.30.

Lue myös:

    Uusimmat