SM-liigaseura solmi jatkosopimuksen huippulupaavan puolustajan kanssa: "Jonain päivänä voi olla isommatkin ympyrät edessä"

Rauman Lukko tiedotti SaiPa-ottelun ensimmäisessä erässä solmineensa jatkosopimuksen puolustajan Tarmo Reunasen kanssa.

Reunasen ja Lukon solmima jatkosopimus on kaksivuotinen. Turun Toverien kasvatti on pelaamassa läpimurtokauttaan, sillä 20-vuotias puolustaja on vakuuttanut tällä kaudella.

– Valmennus on tehnyt hyvää työtä hänen kanssaan, mutta totta kai hän on itse tehnyt sen kovimman työn. Kaveri on treenannut todella kovaa, ja hän on erinomaisen kovassa fyysisessä kunnossa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi seuran tiedotteessa.

Reunanen on pelannut tällä kaudella 36 ottelua, joissa hän on tehnyt 4+11=15 pistettä. Reunasella on selvät sävelet siitä, missä hän pystyy vielä kehittymään.

– Pystyn varmasti parantamaan vielä ihan jokaisella sektorilla. Pelillisissä asioissa kehitettävää löytyy puolustuspään jutuista. Sinne täytyy saada sellaista tasaisuutta ja aggressiivisuutta. Fysiikkapuolella taas pyrin saamaan lisää voimaa. Lukko on hyvä paikka ottaa nämä seuraavat stepit, Reunanen toteaa.

– Reunasen kehityskäyrä näyttää edelleen vahvasti ylöspäin. Nyt kun hän pitää jalat maassa ja jatkaa työntekoa, uskon hänellä olevan erinomaiset jatkonäkymät Raumalla. Ja kuka tietää vaikka jonain päivänä saattaisi olla isommatkin ympyrät edessä, Sahlstedt puolestaan sanoo.

Reunanen on NHL-seuran New York Rangersin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2016. Reunanen on pelannut urallaan 71 SM-liigan runkosarjanottelua, joissa on syntynyt 4+15=19 pistettä. Lukon lisäksi hän on edustanut Turun Palloseuraa SM-liigassa.

 

Lue myös:

    Uusimmat