SM-liigan tähdeltä hämmentävää hölmöilyä – video paljastaa nolot hetket: "Ei se riitä, että on hitsarikatsomon kuningas"

5:23
Ässien Jesse Joensuun otteissa hämmästyttäviä piirteitä – Petteri Sihvonen: "Huitoo kuin heinämies."

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen tarttui kiinni Porin Ässien veteraanihyökkääjän Jesse Joensuun otteisiin tuoreessa Liigaviikko-ohjelmassa.

Voimahyökkääjänä tunnettu Joensuu, 35, on tehnyt kauden 32 ottelussa tehot 5+5 kelvollisella plusmiinus-lukemalla +5. Kapteenilta on kuitenkin nähty myös ohipelejä, kuten tapaninpäivänä Pelicansin vieraana. Ässät hävisi tuolloin 3-6.

Yllä olevalla videolla noloja esimerkkejä Jesse Joensuun pelaamisesta Pelicans-ottelussa sekä Sihvosen armoton analyysi tähtihyökkääjän otteista tuona iltana.

Ässien kapteenin ilta lähti negatiiviseen suuntaan heti Joensuun avausvaihdossa.  

– Hän pieksee ja huitoo kuin heinämies kepillään, Sihvonen kommentoi tilannetta, joka johti Joensuun rangaistukseen ja Pelicansin avausmaaliin. 

– Johtavan pelaajan ei pidä pelin alussa toimia noin.  

Sihvonen nostaa esiin myös muita kyseisen ottelun kohtia, jotka paljastavat Leijonissa MM-kultaa keväällä 2011 juhlineen ja KHL-Jokereissa seitsemän kautta pelanneen Joensuun surffailun ja kiekollisen huolimattomuuden. 

– Ei se riitä, että hän on Porissa hitsarikatsomon kuningas. Hänen pitää vieraspeleissäkin johtaa joukkuetta sen ykköspelaajana ja esimerkkinä, Sihvonen naulaa. 

Sihvosen vaatimalle tasonnostolle avautuu mahdollisuus jo torstaina, kun Ässät kohtaa JYPin vieraskaukalossa SM-liigan ainoassa ottelussa kello 18.30 alkaen. Peli on katsottavissa C Moressa. 

Alla Liigaviikko-ohjelma kokonaisuudessaan. Sihvonen kehuu "kotikissa-Ilvestä" ja ennakoi perjantain tv-ottelua Kärpät-Pelicans.

19:59
Liigaviikko: "Kotikissa-Ilves" ihastuttaa – Ässien konkaritähti Jesse Joensuu saa pyyhkeitä.
 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja