SM-liigan pelätyin maalintekijä tulee Kouvolasta – hölmöili perjantaina, juhli lauantaina: "Rehellisesti pää ei kestänyt"

KooKoo haki 4-3-voiton lauantai-iltana Sportista Vaasassa. Ottelun hahmo oli Malte Strömwall, joka iski hattutempun.

Strömwall hölmöili perjantaina kunnolla. Ruotsalaishyökkääjä turhautui Sport-pelaajien puolustamiseen ja otti monta turhaa jäähyä, jotka kostautuivat.

Lauantaina oli erilainen ääni kellossa. Strömwall toi ensin toisessa erässä joukkueensa 1-1-tasatilanteeseen Kalle Valtolan upeasta esityöstä.

Hetki myöhemmin ja Strömwallin piiska heilahti jälleen tuhoisasti. Strömwall laukoi kiekon suoraan syötöstä aivan Sport-maalin takayläkulmaan.

24-vuotias hyökkääjä kruunasi ottelunsa ottelun viimeisellä minuutilla. Strömwall pujotteli laidasta Sport-maalin eteen ja veivasi voittomaalin.

KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola myönsi, että Sport pääsi Strömwallin ihon alle perjantaina.

– Rehellisesti pää ei kestänyt eilen (perjantaina) ja tuli kostojäähyjä. Tänään (lauantaina) oli nöyrtymisen paikka, Tuokkola totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Tuokkola painotti, että Strömwallin on totuttava siihen, että iskuja tulee enemmän vastustajalta.

– Hänen on opittava pelaamaan niin, että kun teet tuon määrän maaleja, niin sinua varmasti puolustetaan aika intensiivisesti ja halutaan ottaa sinut pois. Niin ainakin minä haluisin vastustajan valmentajana, Tuokkola totesi.

Strömwall vankisti asemaansa Liigan pistepörssin kärkinimenä ja hän on nyt tehnyt 22 otteluun 13+14=27 pistettä. Hän johtaa myös maalipörssiä. 

 

Lue myös:

    Uusimmat