SM-liigatähti Malte Strömwall nousi jo pistepörssin kärkeen – "Pitäisi pystyä ottamaan tarkemmin, kun tiedämme hänen saavan surffailla vapaasti"

KooKoon ja Tapparan kohtaamisessa jääkiekkoliigassa oli paljon tyytyväistä väkeä. Tappara betonoi runkosarjan kakkossijaansa vierasvoitolla maalein 4–2. KooKoon hyökkääjä Malte Strömwall hukkasi toisessa erässä kaksi läpiajoa, mutta nousi ylivoimamaalillaan pistepörssin kärkeen ja vain yhden osuman päähän Kärppien Ville Leskisen 28 maalin saldosta.

– Tarkemmin pitäisi kaveri pystyä ottamaan, kun tiedetään hänen saavan surffailla vapaasti hyökkäyssuuntaan. Strömwallin vedon vaarallisuus tiedetään, joten yritin läpiajoissa vain ottaa sen pois, korosti 16 kiekkoa Tapparan maalilla torjunut porvoolaiskasvatti Christian Heljanko.

Tappara karkasi voittoon Juhani Jasun päätöserän alun alivoimamaalilla, jonka pohjusti koko kentän läpi purjehtinut Kristian Kuusela. Kuusela (18+35) on pistepörssissä vain yhden pisteen päässä kärkimies Strömwallista (27+27).

– Tarjosimme virheillämme liian helppoja maaleja, joihin Tapparan tasoista joukkuetta vastaan ei ole varaa, kiteytti KooKoon komentaja Mikko Heiskanen.

KooKoon maalilla pelasi kauden 13. ottelunsa kotkalainen Oskari Salminen, 19. Tämän kauden KooKoo-vahtien Juha Järvenpään ja penkillä istuneen Samu Perhosen ura ei Kouvolassa jatku.


Lue myös:

    Uusimmat