SM-liigan johdossa on osaamisvaje, sanoo Petteri Sihvonen – näihin miehiin osoittaa syyttävä sormi: "Miten he voisivat ymmärtää ja osata?"

Sihvonen: SM-liigan johdossa on osaamisvaje – "Suhmuroi ja panee enemmistölle hanttiin" 4:15
Sihvonen: SM-liigan johdossa on osaamisvaje – "Suhmuroi ja panee enemmistölle hanttiin".

Jääkiekon SM-liiga tiedotti viime viikolla määrittelevänsä sarjan lisenssikriteerit uusiksi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sarjaan oteta uusia joukkueita ainakaan kahdelle seuraavalle kaudelle. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen lataa suoran mielipiteensä sarjan johdon osaamisesta videokolumnissaan.

Sihvosen mielestä SM-liigan johdossa on johtamisvaje. Sihvonen muistuttaa, että valtaosa jääkiekkoihmisistä on eri mieletä SM-liigassa asioista päättävien henkilöiden kanssa.

– Se panee minut ajattelemaan, että kyseessä on sakki, jolla ei yksinkertaisesti oli riittävästi jääkiekkoymmärrystä, ja sitten on arvatenkin omia tai omien seurojen intressejä tehdä pöllöpäisiä päätöksiä.

Sihvosen pääpointit SM-liigan johdon osaamisvajeesta voit katsoa pääkuvan paikalla olevalta videolta. Jos haluat kuunnella Sihvosen syvemmät SM-liigan johdon tilasta, se onnistuu MTV Katsomo -palvelussa tai alla olevalta videolta.

SM-liigan sotkuinen vyyhti vaatii selvitystä – Petteri Sihvosen sormi osoittaa näihin miehiin: "Esiin sieltä!" 12:39

Lue myös:

    Uusimmat