Kiekko-Espoo ei niele SM-liigan lisenssipäätöstä – "Toivomme, että tämä ei ole lopullinen"

Näin Mestiksen mestaruuspokaali nousi Kiekko-Espoon pelaajien ylle 1:17
Kiekko-Espoo voitti Mestis-mestaruuden tänä keväänä.

Kiekko-Espoo on julkistanut vastineensa SM-liigan tuoreeseen lisenssipäätökseen. 

SM-liiga tiedotti torstaina, ettei se aio ottaa vastaan uusia liigalisenssihakemuksia kaudelle 2024-25, koska haluaa arvioida SM-liigan lisenssikriteerit uudelleen.

Päätös on kova takaisku Mestiksen hallitsevalle mestarille Kiekko-Espoolle, joka on jo aiemmin vahvistanut aikeensa hakea liigalisenssiä juuri kaudelle 2024-25.

Kiekko-Espoon puheenjohtaja Ami Rubinstein kertoi seuran tiedotteessa, ettei se aio niellä pureskelematta SM-liigan päätöstä, vaan tavoittelee yhä liigapaikkaa syksylle 2024.

– Olemme käyneet lukuisia hyviä keskusteluja Liigan johdon sekä useiden liigaseurojen kanssa jo kahden vuoden ajan. Uskon, että meidän potentiaalimme ja lisäarvo, jonka toisimme liigaan, on laajasti tunnustettu. Olemme systemaattisesti rakentaneet tätä projektia ja tavoitteenamme on pelata liigakiekkoa Espoossa syksyllä 2024, Rubinsten toteaa.

– Totta kai toivomme, että tämä päätös ei ole lopullinen. Haluamme jatkaa rakentavaa dialogia Liigan kanssa, että pääsemme esittämään asiamme vielä tulevan kauden aikana. Espoo kuuluu liigakartalle ja tämä viesti välittyy toivottavasti koko ajan voimakkaampana, Rubinstein jatkaa.

Kiekko-Espoo on rakentanut paluutaan Suomen pääsarjatasolle systemaattisesti. Joukkue voitti keväällä Mestiksen mestaruuden, mikä oli osaltaan osoitus siitä, että Kiekko-Espoon projekti on oikealla tiellä.

Kiekko-Espoon koppijuhlissa heiluivat vasara ja moottorisaha 3:29
Näin Kiekko-Espoo juhlisti Mestis-mestaruuttaan pukukopin uumenissa.

Lue myös:

    Uusimmat