Mainos

Sky News: Pikku-Madeleinen katoamiseen liittyen julkaistaan pian kuva

Britanniassa Madeleine McCannin katoamista tutkivat etsivät aikovat julkaista pian uuden kuvan henkilöstä, jonka epäillään liittyvän tytön katoamiseen. Asiasta uutisoi Sky News.

Madeleine McCann katosi Portugalissa toukokuussa 2007 perheen lomanviettopaikasta. Tyttö oli tapahtuma-aikaan lähes nelivuotias.

Sky Newsin mukaan poliisi haluaa kuulustella miestä, joka uusien todistajien mukaan oli nähty perheen loma-asunnon lähistöllä tapahtuma-aikaan.

– Seuraavan parin päivän sisällä Scotland Yard aikoo julkaista taiteilijan luonnosteleman kuvan tästä miehestä, jota selvästi pidetään epäiltynä. Scotland Yard on tosin sanonut minulle, että ennen kuin mies tunnistetaan, he eivät voi olla varmoja, miten tämä liittyy heidän kokoamaansa palapeliin, Skyn rikostoimittaja Martin Brunt toteaa.

– Maanantaina he aikovat kertoa enemmän tästä miehestä.

Sky Newsin mukaan tutkimus keskittyy nyt kuitenkin nimenomaan kyseiseen mieheen.

– He (Scotland Yard) aikovat vedota uusia todistajia astumaan esiin, mikäli he tunnistavat tämän miehen. Ensinnäkin, että näkivätkö he tämän miehen tai jonkun muun asunnon lähistöllä kuusi vuotta sitten. Ja todellakin tunnistavatko he hänet nyt. Minulle on kerrottu, että julkaistava luonnos on hyvin tarkka.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.