Mainos

Skiniväkivalta muuttunut kostosarjaksi Joensuussa

Joensuussa tällä viikolla julki tullut skiniväkivalta on osoittautunut jatkuvaksi pahoinpitelyiden ketjuksi. Tässä ketjussa skinit eivät ole pelkästään pahoinpitelijöitä, vaan myös uhreja. Joensuussa näyttääkin elävän nyt jatkuva väkivaltaisten kostojen kierre.

Kaupungin julkisuuskuvan töhriintymistä ja maineen menettämistä pelkäävät haluaisivat, että koko skini-ongelmasta vaietaan - tai puhutaan vain hiljaa kuiskien.

Myöskään kaikki uhrien asemassa aluksi olleet ulkomaalaiset eivät ole tyytyneet kärsijän rooliin, vaan ovat alkaneet antaa takaisin. Osa heistä on kaupungilla aseistautunut ainakin erilaisin veitsin - varmuuden vuoksi.

Kaupungin terveyskeskuksessa paikkaillaan jatkuvien skinitappeluiden uhreja - sekä ulkomaalaisia että säämiskätukkia paljon useammin kuin edes poliisi tietää. Terveydenhuollon henkilökunta vetoaa vaitiolovelvollisuuteensa, eikä ilmoita asioita poliisille, kun potilaat eivät sitä halua.

Esimerkiksi alkuviikon kahvilakahakka oli selvä skinien kosto ulkomaalaisille viime viikonlopun tappelusta tässä kujassa. Tappelussa yksi skineistä sai pahasti turpiinsa ulkomaalaisilta. Se tappelu taas oli kosto sitä edellisestä väkivallasta.

Molempien osapuolten mieskunniaan kuuluu, että poliisille ei puhuta, vaan iskut maksetaan iskuina. Väkivalta Joensuussa siis jatkuu. Skinien taistelulippu on yhä salossa.
(MTV3/Keimo Lehtiniemi)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.