Sivullinen soitti poliisille nähtyään "ruumiin" – virkavaltaa odotti hupaisa kesäyllätys: "Kiitos, että saitte minut nauramaan ääneen"

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Mielitkö rannalle? Uima-asun koon valitseminen on yleensä haastavaa: moni valitsee liian ison asun tai väärän mallisen yläosan. Katso videolta ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan!

Huolestuneen sivullisen bongaama "ruumis" olikin vain naku auringonpalvoja.

Kolmekymppisen miehen auringonotto päättyi virkavallan väliintuloon. Huolestuneet raitiotyöntekijät soittivat poliisin havaittuaan elottomaksi luulemansa hahmon makaamassa Graysin kaupungissa sijaitsevan Chafford Hundredin juna-aseman lähellä, kertoo BBC.

Sivullinen kertoi, ettei nähnyt "elonmerkkejä"

Työntekijät kertoivat havainneensa jalat, mutta ei "mitään elonmerkkejä".  Rautateiden turvallisuudesta huolehtiva British Transport Police ryntäsi paikalle tutkimaan "ruumista". Heitä kuitenkin odotti yllätys.

– Kiirehtiessään paikalle konstaapelit löysivät päälle kolmekymppisen miehen, joka nautti auringontotosta alastomana, virkavalta kuvaili Twitterissä.

Lämmintä oli noin 25 astetta, mikä ilmeisesti oli innostanut miestä vapautumaan vaatteistaan ja palvomaan aurinkoa.

Poliisi kuitenkin muistuttaa, ettei rautateillä saa kuljeskella asiattomasti. Se voi olla vaarallista.

– Olkaa kilttejä, älkää ottako aurinkoa rautateillä, virkavalta muistutti.

"Kiitos, että saitte minut nauramaan ääneen"

Vaarallisuudestaan huolimatta miehen toiminta herätti huvitusta netissä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Anteeksi, ei pitäisi kikattaa, barbara ward toteaa Twitterissä.

– Tiedän, että tuo toiminta on vaarallista, mutta tämä oli kyllä päivän tviitti! Kiitos, että saitte minut nauramaan ääneen, Sandra sanoo.

30-vuotias ja hätäpuhelusta huolimatta hyvin elossa ollut mies ei ole aurinkointoilunsa kanssa yksin: junayhtiöstä vahvistettiin, että samanlaisia tapauksia on koettu ennenkin.

Lue myös:

    Uusimmat