Japanilaismies pelasti "koiranpennun" ja kyseli omistajien perään somessa – kommentoijat huomauttivat, ettei kyseessä ollut koira

Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon koiranpennun hankinnassa 10:35
Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon.

Japanilaismies etsi omistajaa löytämälleen koiranpennulle vain saadakseen kuulla, ettei se ollut koira laisinkaan.

Kun Marcy-niminen japanilaismies löysi suloistakin suloisemman pikkueläimen moottoritien varrelta, hän luuli sen olevan koiranpentu. Mies julkaisi kuvia Lunaksi nimeämästään otuksesta Twitterissä ja kyseli mahdollisen omistajan perään, kertoo muun muassa Mirror.

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehelle satelikin vastauksia, mutta ei sellaisia kuin hän kenties kuvitteli. Moni kommentoija ylisti pikkueläimen suloisuutta, mutta useat halusivat huomauttaa, ettei miehen "pelastama" poikanen ollut suinkaan koira, vaan kettu.

Kettu pääsi hoitoon

Mies lupasi selvittää totuuden eläinlääkärin pakeilla, ja myöhemmin hän vahvisti, että hänen hoidokkinsa todellakin oli kettu.

Japanissa on laitonta pitää kettua lemmikkinä, joten hoidettuaan sitä vielä jonkin aikaa Marcy vei eläimen Hokkaidossa sijaitsevalle kettufarmille elämään ketun elämää. Siellä asiantuntijat tulivat siihen tulokseen, että pikkukettu oli vasta 1–2 kuukauden ikäinen, ja liian nuori elämään vielä omillaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

On sitä sattunut ennenkin – lue myös:

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat