Sinkkukaunotar-Milla arvasi putoavansa Love Islandilta: "Kenenkään kanssa ei klikannut ja lähtenyt romanttinen suhde"

1:45
Milla koettiin uhkana, kun hän alun perin saapui saarelle

Milla joutui jättämään Love Island -villan.

Love Island Suomessa koettiin lauantaina 11. syyskuuta pakkaa sekoittava pariseremonia, jonka päätteeksi saarelta lähti kaksi naista. Jännittävän illan päätteeksi villan jättivät taakseen Oona ja Milla. Milla oli pudotuksen jälkeen hyvillä fiiliksillä, sillä hän aavisti joutuvansa kotimatkalle. 

– Varmasti helpotti, kun tiesin sen tilanteen. Pareja valitaan ja koska minulla ei kenenkään kanssa klikannut ja lähtenyt romanttinen suhde, niin tiesin, että pudotus tulee. 

– Kyllä kukuin ja kuikuin, kun kuvattiin, että sieltä tulee joku hyvä Alejandro, minut pelastamaan. Vähän koitinkin kattoa sinne pimeyteen, mutta näin ei valitettavasti käynyt, Milla nauraa. 

Milla saapui saarelle muutama viikko sitten, ja muut saarelaiset olivat tuolloin ehtineet jo tutustua toisiinsa. 

– Ajattelin, että olisi ollut helpompaa päästä siihen porukkaan. Kaikki otti tosi hyvin vastaan, mutta onhan se tosi outo tilanne, että kaikki tuntee toisensa paremmin. Eihän sille voi mitään. Se asetelma, että kaikilla on siellä jo joku partneri ja se on se tarkotus siinä pariutua. 

Hän olisi toivonut vielä löytävänsä saarelta henkilön, jonka kanssa olisi löytynyt yhteinen sävel. 

– Jos sinne villaan nyt menee ihminen, jonka kanssa minulla klikkaisi, me aivan varmasti kohdataan vielä ulkomaailmassa, koska meillä on muutama yhteinen kaveri, hän nauraa. 

Love Island Suomi on katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20 alkaen. AVAlla jaksot esitetään klo 21 alkaen. Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta ennen tv-esitystä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja