Sinkkuelämää-kirjailija keskittyi uraansa perheen sijaan – paljastaa nyt katuvansa valintaa

Candace Bushnell toivoo tehneensä toisenlaisia valintoja.

Sinkkuelämää-kirjailija Candace Bushnell, 60, paljastaa katuvansa, ettei koskaan perustanut perhettä.

Bushnellin vuonna 1997 kirjoittamasta romaanista tehtiin supersuosittu Sinkkuelämää-sarja, joka nähtiin televisiossa  vuosina 1998–2004.

Kirjailija on paljastanut haastattelussa, että koki avioeronsa jälkeen jääneensä täysin yksin, koska hänellä ei ole lapsia. Bushnell erosi puolisostaan Charles Askegardista 10 vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2012.

– Kun olin kolme-neljäkymppinen, en miettinyt sitä. Kun viisikymppisenä erosin, aloin huomata lapsettomuuden vaikutuksen ja todellisen yksinäisyyden. Mielestäni ihmisillä, joilla on lapsia, on ankkuri eri tavalla kuin lapsettomilla, Bushnell kertoo.

Bushnell tuli alun perin tunnetuksi deittailua käsittelevistä kolumneista, joita hän kirjoitti The New York Observer -lehteen. Sinkkuelämää-sarjan päähenkilö Carrie Bradshaw on fiktiivinen versio kirjailijasta itsestään.  

Bushnell julkaisee elokuussa uuden kirjan, joka kantaa nimeä Is There Still Sex in the City?. Kirja käsittelee Bushnellin mukaan keski-iän surullisuutta ja yli 50-vuotiaiden naisten kohtaamia haasteita. Odotettua kirjaa sovitetaan jo tv-sarjaksi.

Kirjassa seurataan keski-ikäisiä New Yorkissa asuvia naisia, jotka matkustavat Hamptonsiin löytääkseen uuden alun elämälleen. Bushnellin mukaan kirja on saanut inspiraatiota tosielämästä, sillä hän itse asuu Hamptonsissa ystäviensä kanssa.

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja