Mainos

Sinkkuäidin parisuhdeneuvo pojalleen: ”Rakasta äitiäsi kuin hän olisi elämäsi ainoa nainen”

Yksinhuoltajaäiti kehottaa kirjoittamassaan kirjeessä poikaansa kuuntelemaan sydäntään, odottamaan sitä oikeaa ja lopulta rakastumaan.

Moni pienen, ja miksei vähän isommankin pojan äiti voi taatusti samaistua Kat Abianacin kirjoittamaan kauniiseen tekstiin, jonka hän on omistanut nelivuotiaalle lapselleen. 

– Jonain päivänä tulet tapaamaan jonkun, joka haastaa sinut. Tulet tapaamaan jonkun, joka kääntää elämäsi päälaelleen. Ja et ole koskaan ollut onnellisempi, äiti aloittaa.

Hän muistuttaa poikaansa siitä, että tällainen rakkaus ei välttämättä saavu elämään heti ensimmäisellä kerralla. Mutta oikeaa rakkautta ei voi tuntea, jos ei ensin rakastu väärään ihmiseen.

"Luota intuitioosi, tee omat virheesi"

Äiti kehottaa poikaansa käymään treffeillä ja olemaan herrasmies. Avaamaan ovia, maksamaan laskuja ja viemään treffikumppaneita kävelylle kuutamoon.

– En halua sinun naivan ketään, kenen kanssa todella haluaisit elää. Haluan sinun naivan henkilön, jota ilman et voisi elää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaistojen kuuntelu, ystävällisyys ja rakkaus ovat tärkeitä asioita kenelle tahansa, mutta erityisen tärkeitä ne ovat hänen pojalleen Parkerille, jolle elämä voi toisinaan olla hieman haastavampaa Downin syndrooman vuoksi.

– Luota intuitioosi. Tee omat virheesi. Luota itseesi aina. Nai joku, jota ilman et voi elää. Ja rakasta äitiäsi kuin hän olisi elämäsi ainoa nainen. (Siihen asti kun hän ei ole), Abianic luettelee.

Äiti myöntää, että poika on vielä pieni, mutta katsoessaan hänen täydellisiä kasvoja hän tietää, että poika tulee antamaan sydämensä juuri sille oikealle. Aivan kuten hän toivoo.

Lähde: Kidspot

***

2:14


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.