Mainos

Eronnut äiti jakoi uskomattoman listauksen lapsensa isästä: "Minun tarvitsee vain soittaa hänelle"

Tämän naisen kirjoitus todistaa, että rakkaus ja välittäminen voivat säilyä erosta huolimatta. 

Äiti Jessica Singleton kirjoitti avoimen kirjeen entiselle miehelleen muistuttaakseen miestä siitä, kuinka erinomainen isä hän on heidän yhteiselle pojalleen. Singleton listasi ylös joukon asioita, jotka tekevät miehestä aivan erityisen.

– Tämä on minun exäni. Hän on arvokkaampaa kuin kulta. Tämä on mies, joka ei maksa penniäkään valtion kautta silloin, kun poikani tarvitsee uusia vaatteita – minun tarvitsee vain soittaa hänelle, nainen aloittaa.

Singleton kertoo miehen ostavan heille lasten elokuvia ja ottavan pojan mukaansa aina silloin, kun äiti tarvitsee aikaa töiden tai vain torkkujen ottamiseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on mies, joka kuuntelee minua silloin, kun olen stressaantunut  Tämä on mies, joka muistuttaa poikaamme mainitsemaan äidin poikaystävän silloin, kun hän luettelee suosikki-ihmisiään.

Tärkeintä on motivaatio ja rakkaus

Singleton haluaa kiittää entistä miestään epäitsekkyydestä. Mies ryntäsi paikalle silloin, kun äiti ja poika lukitsivat vahingossa itsensä ulos. Lisäksi hän on viettänyt useita iltoja entisen vaimonsa luona tehden remonttia ja vahtinut Singletonin siskon lapsia, jotta heidän poikansa voisi viettää aikaa serkkujensa kanssa.

– Tämä on vaippalaukkuun pukeutuva, kaakaota tekevä, epäitsekäs, suojeleva, antelias, taitava isä pojalleni.

Singleton toteaa, että he ovat joutuneet käymään läpi lukuisia vaikeuksia päästäkseen tähän pisteeseen, jossa he ovat juuri nyt. Matka ei ole ollut helppo, mutta se on ollut heidän valintansa.

– Mikäli en ole kertonut sinulle tätä viime aikoina, olen kiitollinen sinulle. Tärkeintä on motivaatiosi ja se, kuinka ilmiömäinen roolimalli olet Piersonille huolimatta lähtökohdista, jotka sinulla aikoinaan oli. Rakastan rakkauden määrää, jonka poikani sinulta saa, aina, Singleton päättää.

Onko vuoroasuminen paras vaihtoehto eroperheen lapsille? Videolla keskustelemassa lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkonen.

11:00

Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.