Mainos

Tytär kutsuu isän uutta puolisoa äidiksi – ex-vaimolta koskettava avautuminen: "Joskus sitä täytyy vain panna pikkumaiset asiat sivuun"

Hayley Booth muistuttaa, että myös ”toinen äiti” voi olla lapselle aivan yhtä oikea äiti.

Hayley Boothin avioliitto ei mennyt suunnitelmien mukaan. Booth erosi miehestään, ja ex-miehellä on nyt uusi vaimo.

Booth kertoi Facebookin Love What Matters -sivustolle, että häneltä udellaan usein, miten hän, ex-mies ja tämän uusi vaimo onnistuvat toimimaan vanhempina perheen tytölle niin ongelmattomasti.

– Vastaukseni on aina sama – me vain rakastamme tytärtämme. Oikeasti, niin yksinkertaista se on. Me kaikki rakastamme häntä, eikä mikään koskaan tule muuttamaan sitä, Booth kuvaa.

Hänen jakamassaan kuvassa hänen ja ex-miehen tytär kulkee reppu selässään äitiensä välissä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Yksikään lapsi ei ansaitse sitä, että häntä revitään ees taas, käytetään pelinappulana kaupanteossa tai että hän joutuu keskelle aikuisten draamaa. Tyttö ei pyytänyt saada syntyä, eikä hän todellakaan valinnut vanhemmilleen avioeroa. Miksi tekisimme hänen elämästään vaikeampaa ja panisimme hänet valitsemaan, keitä vanhemmistaan hän rakastaa?

Tyttö kutsuu molempia äitejään äideiksi, ja Boothille tämä sopii hyvin. Myös ”toinen äiti” on tyttärelle äiti: hän on paikalla tyttöä varten, leikkii tämän kanssa, rakastaa, huolehtii ja kasvattaa. Booth ihailee miehensä uuden vaimon kykyä rakastaa tyttöä ”kuin omaansa”.

– Kuulen monien naisten sanovan ”en koskaan antaisi lapseni kutsua toista naista äidiksi, koska hän ei ole lapsen äiti, minä olen!” No, arvaapa mitä? Jos olet niin onnekas, että exälläsi on nainen, joka rakastaa sinun lastasi tai lapsiasi kuin omiaan, nainen, joka auttaa kasvattamaan ja muokkaamaan heitä, mikset antaisi lasten kutsua tätä rakastamaansa naista äidiksi? Miksi panisit lapsen asemaan, jossa hänestä tuntuu, että hänen täytyy valita, ketä hän rakastaa?

Booth kertoo ymmärtävänsä, että lapsen ”äidittelyn” kieltäminen vain satuttaisi lasta syvästi.

– Joskus sitä täytyy vain panna pikkumaiset asiat sivuun, jotta voit kasvattaa lapsestasi sen uskomattoman ihmisen, joka hänestä kuuluu tulla, Booth kirjoittaa.

– Tyttäreni ei ole ainoa, joka rakastaa bonusäitiään, minäkin rakastan häntä. Hänestä on tullut yksi parhaista ystävistäni ja luotan häneen monissa asioissa. Hän on yksi voimakkaimpia ihmisiä, jotka tunnen, ja olen hänestä kiitollinen joka päivä. Älkää sanoko, ettei rauhanomainen yhteisvanhemmuus ole mahdollista, koska se on. Tiedän, että se on. Koska teen sitä joka päivä.

Miten järjestely teillä toimii? Kerro tarinasi!


Lähde: Facebook.com

***

11:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.