Simon ei halunnut maksaa törkeitä hintoja lentolipusta – ajoi yli 4 000 kilometriä alle 50 euron Skodalla

Brittimies ei halunnut ostaa riistohintaista lentolippua, vaan päätti ajaa yli 2 000 kilometrin matkan Liverpoolista Madridiin jalkapallofinaalia katsomaan.

Liverpoolilaista Simon Wilsonia potkaisi onni viikko sitten pelatun jalkapallon Mestareiden liigan finaaliottelun alla, sillä hän voitti liput Liverpoolin ja Tottenhamin väliseen loppuotteluun.

Tieto voitosta tuli kuitenkin sen verran myöhään, ettei kohtuuhintaisesta Lontoo-Madrid-lennoista kannattanut enää haaveillakaan. Kovaksi Liverpool-faniksi tunnustautuva Wilson päätti, ettei aio maksaa 800 puntaa normaalisti 40 punnan lentolipuista, joten vaihtoehtoinen ratkaisu oli keksittävä.

Lentämisen sijaan Wilson ja ystävänsä päättivät matkustaa yli 2 000 kilometrin matkan Madridiin autolla. He hankkivat halvimman auton, jonka löysivät – tässä tapauksessa 40 puntaa maksaneen vuosimallin 1993 Skoda Favoritin – ja lähtivät matkaan.

2:11
VIDEO: Brittiläinen Tom Church suivaantui junalippujen korkeista hinnoista ja päätyi ostamaan auton laskettuaan sen tulevan verojen, vakuutusten ja polttoaineidenkin jälkeen yhtä edestakaista junamatkaa halvemmaksi. 

Nelikko pääsi perille ja itse asiassa myös takaisin, mutta aivan ongelmatonta matkanteko ei ollut.

– Jos olen ihan rehellinen, niin koko menomatkan epäilin, että kestäisikö auto loppuun asti, Wilson totesi Liverpool Echolle.

Moottoriin iski vika jo alkumatkasta, mutta miehet eivät antaneet sen lannistaa.

– Laitoimme vain radiota kovemmalle.

Kolmen raskaan ajopäivän jälkeen miehet saavuttivat määränpäänsä.

Liverpool vei mestaruuden, ja Wilson päätti, ettei luovu autostaan. Hän aikoo pistää sen kuntoon ja tehdä samanlaisen reissun ensi vuonna Istanbulissa pelattavaan finaaliin.

Wilsonilla on YouTubessa yli 350 000 seuraajaa, joten reissusta julkaistiin tottakai videomateriaalia. Katso video ensimmäisestä päivästä alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja