Simon Cowell joutui sairaalaan – kaahasi sähköpyörällä hurjaa vauhtia ilman kypärää

Talent-tuomari Simon Cowell joutui pyöräonnettomuuteen jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä. 

Simon Cowell tunnetaan ahkerana sähköpyöräilijänä, vaikka hän on taannoin joutunut muutamaankin pyöräonnettomuuteen. Pagesix-sivuston lähteen mukaan 62-vuotias Cowell kaatui viime viikolla sähköpyörällä kotinsa lähellä Lontoossa ja mursi kätensä.

The Sun -lehden mukaan Cowell oli onnekas, että on elossa, sillä tapahtumahetkellä tähdellä ei ollut kypärää ja vauhtia sähköpyörässä oli reilusti. Brittilehden mukaan Cowell kaahasi liki 30 kilometrin tuntivauhtia.

Sisäpiiri kertoo Cowellin joutuneen vesiliirtoon, jolloin hän menetti pyöränsä hallinnan ja lensi ohjaustangon yli kadulle. Ilmalennon lopputuloksena Cowell sai murtuneen käden.

Lähde kommentoi The Sun -lehdelle, että näky onnettomuuspaikalla oli hurja.

– Hän näytti Oopperan kummitukselta verisillä kasvoillaan, lähde lisäsi.

Vuonna 2020 Cowell joutui pyöräonnettomuuteen edellisen kerran, kun hän kaatui dramaattisin seurauksin Los Angelesin Malibussa. Tuolloin Talent-tuomari mursi selkänsä ja joutui kuuden tunnin operaatioon selkärankansa korjaamiseksi. 

Viime viikkoisen onnettomuuden jäljiltä Cowell ei kuitenkaan lannistu, vaan aikoo jatkaa sähköpyöräilyä. Talent-tuomari on jatkossa vannonut käyttävänsä kypärää, The sun-lehden lähde kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat