Mediamoguli Simon Cowell kiidätettiin sairaalaan – mursi selkänsä pyöräonnettomuudessa

Muun muassa America's Got Talent -ohjelmasta tuttu Simon Cowell on loukkaantunut pyöräonnettomuudessa Malibussa, uutisoi People-lehti. 

Useiden kykyjenetsintäohjelmien tuomaristosta tuttu mediamoguli Simon Cowell loukkaantui lauantaina pyöräonnettomuudessa Los Angelesin liepeillä Malibussa.

Asiasta uutisoivan People-lehden mukaan 60-vuotiaan Cowellin selkä on murtunut turmassa ja hänet on kiidätetty sairaalaan leikkausta varten.

– Simon on murtanut selkänsä ja hänet leikataan vielä tänään illalla, Cowellin edustaja kommentoi lehdelle lauantaina paikallista aikaa.

Edustajan mukaan kyseessä ei ollut suuri onnettomuus, vaan Cowell kaatui lauantaina iltapäivällä, kun hän testasi uutta sähköpyöräänsä Malibun talonsa pihalla perheensä seurassa.

– Hän voi kaikesta huolimatta hyvin. Hänen vointiaan tarkkaillaan ja hän on parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Cowell on koronapandemian aikana viettänyt aikaa Malibun tiluksillaan yhdessä tyttöystävänsä Lauren Silvermannin ja heidän 6-vuotiaan poikansa Ericin kanssa. Cowellilla on aiemmasta suhteestaan myös 14-vuotias poika Adam, joka viettää niin ikään aikaa isänsä luona.

Mediamoguli on viimeisen vuoden aikana ollut useita kertoja otsikossa merkittävästi hoikistuneen olemuksensa ansiosta. Hän on kertonut pudottaneensa painoaan muun muassa noudattamalla vegaanista ruokavaliota.

Cowell kertoi toukokuussa, että karanteenin aikaan terveellisiä elintapoja on ollut jopa tavallista helpompi noudattaa, ja myös treenaamiseen on jäänyt enemmän aikaa. People-lehdelle hän kertoi arvostaneensa karanteenissa myös sitä, että hän on voinut viettää tavallista enemmän aikaa perheensä kanssa.

– Meillä on todellakin ollut enemmän aikaa perheen kesken. Katselemme elokuvia, pelailemme, luemme kirjoja ja sarjiksia, hän kertoi.

Samalla hän kertoi myös treenirutiineistaan, joihin kuuluu muun muassa pyöräilyä, kävelyä, uintia ja punnerruksia.

– Tunnen olevani todella terve juuri nyt, hän kuvaili tuntemuksiaan toukokuussa.

Korjattu kirjoitusvirhe otsikosta 10.8. klo 9.58.

Lue myös:

    Uusimmat