Silkkaa dominointia! Uskomaton voittoputki Veikkausliigassa sai jatkoa

Vaasan Palloseura nujersi perjantaina vieraskentällä FC Lahden maalein 2–0 ja otti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa Veikkausliigassa. Vahvavireinen VPS on viidentenä ja pisteen päässä neljäntenä olevasta AC Oulusta.

Yhdeksäntenä oleva FC Lahti piti VPS:n maaleitta ensimmäisellä puoliajalla, mutta antautui kahdesti toisella puoliajalla. Jevgeni Bashkirov teki 1–0-maalin 54. minuutilla, ja Peter Godly Michael tuplasi karkumatkan 76. minuutilla.

Illan toisessa ottelussa Honka nujersi vieraskentällä IFK Mariehamnin 1–0 ja vankisti kuudetta sijaansa. Honka on pisteen päässä VPS:stä ja kahden pisteen päässä AC Oulussa.

Michael Lopez viimeisteli 13. minuutilla Hongan maalin. IFK Mariehamn sai tasoituspaikan rangaistuspilkulta parikymmentä minuuttia myöhemmin, mutta Konstantinos Kotsopoulos epäonnistui yrityksessään.

Sarjassa viimeisenä olevan IFK Mariehamnin ilta synkkeni entisestään toisella puoliajalla, kun Thadee Ngamba otti toisen keltaisen kortin ja ajettiin kentältä. Takaa-ajo hyytyi miesvajaalla, ja asema sarjan hännillä pysyy tukalana.