RoPS kutisti kriisiseura HJK:n sarjajohtoa – hirmumaalin värkännyt venäläinen epäonnen soturina

Rovaniemen Palloseura nipisti HJK:n sarjajohdon jalkapallon Veikkausliigassa viiteen pisteeseen. RoPS kukisti maanantai-illan ottelussaan FC Lahden vieraissa maalein 2–1.

Videolla Veikkausliiga-kierroksen kohokohdat.

RoPS siirtyi puoliajalle johdossa Simo Roihan puskumaalilla, mutta venäläispuolustaja Artjom Vjatkinin upea kaukolaukaus tasoitti ottelun. Lahden Vjatkin oli kuitenkin kymmenen minuutin päästä esillä myös toisessa päässä, kun Erfan Zenelin keskitys lipui maaliin hänen päästään.

RoPS on nyt viiden pisteen päässä sarjakärki HJK:sta. Rovaniemeläiset ovat pelanneet yhden ottelun enemmän, mutta HJK on esiintynyt viime aikoina nihkeästi. Eurooppa-liigan karsintamahalaskua seurasi sunnuntaina 0–0-kotitasapeli PS Kemiä vastaan.

Eilen lisäksi uutisoimme, että HJK:n tähtipelaaja Moshtagh Yaghoubi ja päävalmentaja Mika Lehkosuo ovat ottaneet tulisesti yhteen sen jälkeen, kun Lehkosuo päätti penkittää Yaghoubin Kemiä vastaan.

Maanantain toisessa ottelussa Ilves haki 3–2-vierasvoiton SJK:sta.